23948sdkhjf

Kontinuerlig online vandanalyse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Få sikkerhed for, at din vandkvalitet er i orden

Med vores online system til vandanalyse får du kontinuerlig overvågning af dit drikkevand eller industrivand. Systemet kan sammensættes til netop din måleopgave ved hjælp af små smarte sensor cubes, så du har sikkerhed for den rette vandkvalitet i din applikation.

Dokumentation af måleværdier og minimal vedligeholdelse er andre af systemets fordele:

  • Et overblik over alle måleværdier takket være digitale interfaces og et overskueligt display
  • Minimalt og forudsigeligt vedligeholdelsesarbejde
  • Nøjagtighed og dokumentation af måleværdierne på højeste niveau

Vand er allerede nu en knap ressource og nødvendig for, at menneskene kan overleve. Med en stigende verdensbefolkning og en tiltagende vandforurening bliver det en stadigt større udfordring at sikre rent drikkevand. At sikre vand af høj kvalitet kræver måleinstrumenter, som analyserer fysiske, kemiske og mikrobiologiske parametre i vandet.

Sammensæt analysesystemet til netop din måleopgave

Vores analysesystem type 8905 måler ved hjælp af små sensor cubes, som kan vælges efter hvilke parametre, du vil måle. Hver sensor cube kan måle et parameter, og systemet kan fås med sensor cubes til de nedenfor listede parametre - som du selvfølgelig også kan kombinere:

Turbiditet

Turbiteten leverer oplysninger om de uopløste partikler i vandet. Dette parameter er en indikator for den æstetiske tilstand og for mulige skjulte mikrobiologiske forureninger i vandet. Kvaliteten på råvandet kan stige, for eksempel efter regn, og gøre yderligere rensningstrin nødvendige. I drikkevandet kan turbiditet anvendes som grænseværdiovervågning eller til overvågning af filtreringsprocessen.

Fri klor / klordioxid

Fri klor anvendes til desinficering af drikkevandet eller til oxidation. Målingen tjener til overvågning eller til styring af desinfektionsmiddeltilsætningen. En højpræcis, membrandækket, amperometrisk Pt-Pt-sensor måler koncentrationen af fri klor i vandet. Den anbefalede andel af fri klor bevæger sig mellem 0,1 og 0,3 mg/l.

Og flere - Se her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.069