23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialfremstillede lynlåsposer efter dine ønsker

Albe Emballage A/S specialfremstiller lynlåsposer ud fra dine specifikke behov og til gode priser. Dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 13.

Hurtig levering, høj kvalitet og altid RIGTIG gode priser
Lynlåsposer er en meget populær emballage, det skyldes blandt andet at den kan anvendes til et hav af forskellige typer opgaver. Anvend f.eks. lynlåsposen når du skal pakke eller opbevare mange små ting, når du har behov for at åbne og lukke posen flere gange eller noget helt tredje. Det smarte ved lynlåsposens lukning gør at du slipper for at bøvle med at binde knuder eller lukke med tape eller lign. 

Stort udvalg af lynlåsposer
Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget stort udvalg af både små og store lynlåsposer. Det store udvalg gør det muligt for alle at kunne finde en pose der passer uanset behov. Poserne sælges i kasser á 1.000 stk. Ud over det store udvalg af størrelser, leveres poserne desuden også med eller uden skrivefelt.

Lynlåsposer egnet til kontakt med fødevarer
Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du være sikker på at de fødevaregodkendte poser lever op til gældende lovkrav og at der til enhver tid er korrekt dokumentation til din rådighed. Du skal være opmærksom på at mange andre lynlåsposer du finder på markedet ikke er egnet til kontakt med fødevarer, så det er altid en god ide lige at sikre det inden man tager poserne i brug. Ud over lynlåsposer til kontakt med fødevarer leverer ALBE Emballage A/S også en lang række andre typer emballage egnet til kontakt med fødevarer.

Specialfremstillede lynlåspser
Ud over det brede udvalg af standard lynlåsposer kan du også få fremstillet poserne 100% sådan som du vil have dem, det kan f.eks. være at du ønsker lynlåsposerne i en speciel modstandsdygtig UV kvalitet, at du ønsker poserne i en hvid, rød, gul eller helt fjerde folie farve, at du ønsker lynlåsposerne med logo tryk mv, hos ALBE Emballage A/S klarer vi det hele. Du er velkommen til at læse mere om de specialfremstillede lynlåsposer på vores hjemmeside, alternativt kan du ringe på tlf. 44 68 07 07 og høre mere.

Vi er Danmarks mest fleksible og troværdige leverandør af emballage
Vi har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage og er derfor en god og stabil samarbejdspartner hos en lang række af både små og store virksomheder i den danske industri. Vi holder hvad vi lover og arbejder altid hårdt for at give hver eneste kunde den mest optimale løsning uanset behov og størrelse. Du kan læse mere om hvad vi kan tilbyde på vores hjemmeside www.albeemballage.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente rådivere på tlf. 44 68 07 07 eller mail: albe@albeemballage.dk. Ved behov kommer én af vores konsulenter, som kører i hele landet også gerne forbi dig en dag.

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047