23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Væksten forsætter hos Carsten Holm A/S

Hos Carsten Holm A/S, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger, fortsætter den positive udvikling. I seneste regnskabsår opnåede virksomheden en pæn vækst, både når der måles på bløde og på hårde værdier.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport

Der er smil på læben hos den fynske pakningsproducent Carsten Holm A/S, og det er der bestemt heller ikke noget at sige til. I de seneste år har virksomheden oplevet en pæn vækst både i omsætning og indtjening, men også på andre vigtige parametre har virksomheden flyttet sig i den rigtige retning

-        Vi har haft en god tilgang af nye kunder, og salget til vores eksisterende kunder er også steget. Det skyldes primært vores fleksibilitet og korte leveringstider på både standard- og specialtætninger – men også at vores kunder bliver mødt af kompetente medarbejdere, som kan rådgive og hjælpe kunderne med at finde frem til den helt rigtige løsning til opgaven, udtaler Ulrik Holm, direktør i Carsten Holm A/S.

Travlt jubilæumsår
Det har været et travlt og spændende jubilæumsår for Carsten Holm A/S i Ringe. 2019 var året, hvor virksomheden fejrede sit 40-års jubilæum, og det er blevet markeret ved flere lejligheder – blandt andet ved en stor reception den 24. maj i år.

Over 250 gæster – kunder, samarbejdspartnere og venner af huset – havde fundet vej til Ringe, hvor de havde mulighed for at få et sjældent kig ind bag den flotte facade. Trods de mange besøgende i huset kørte produktionen upåvirket, og de mange gæster havde mulighed for at se, hvordan en moderne produktion af tætninger kører anno 2019.  

Større tætninger  
Siden festlighederne i maj er der kommet endnu mere fart på produktionen takket være indkøb af to nye avancerede CNC-maskiner. Det er sket som en naturlig konsekvens af stadigt stigende efterspørgsel på specialproducerede pakninger og tætninger, og i dag tæller maskinparken seks topmoderne CNC-maskiner.

Med investeringen i de to nye maskiner er produktionskapaciteten blevet udvidet markant. Foruden den ekstra kapacitet, der giver bedre og hurtigere serieproduktion af tætninger og pakninger, får Carsten Holm A/S også mulighed for at producere endnu større tætninger. De nye maskiner giver nemlig mulighed for at producere tætninger med en udvendig diameter på helt op til 840 mm.  

Nye medarbejdere
Den øgede efterspørgsel har også medvirket til, at virksomheden løbende året igennem har budt velkommen til nye medarbejdere. Den øgede efterspørgsel har også medvirket til, at virksomheden løbende året igennem har budt velkommen til nye medarbejdere for at opretholde det høje serviceniveau, Carsten Holm A/S er kendt for. Medarbejderstaben tæller i dag 34 ansatte, fordelt på produktion, lager, salg og administration.

Året har budt på mange nye organisatoriske ændringer, som heldigvis er blevet godt modtaget af vores medarbejdere. Vi er endnu ikke helt der, hvor vi gerne vil være, så det er en proces, vi fortsat vil have meget fokus på i 2020. Der er også nye tiltag på vej, som vi ikke vil løfte sløret for endnu, fortæller Ulrik Holm.

 

Fakta om Carsten Holm A/S

  • Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
  • Carsten Holm A/S udvikler, producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer til alle grene af dansk og international industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i virksomhedens kinesiske salgsselskab, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.
  • Læs mere på Carsten Holm A/S på www.carstenholm.dk.

 

 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047