23948sdkhjf

Unikt tilbud til varmepumpeleverandører

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL & TEKNIK

Messearrangørerne bag EL & TEKNIK ønsker at udbrede kendskabet til varmepumper i el-branchen og giver derfor varmepumpeproducenter og -leverandører en unik mulig for at vise deres produkter og virksomhed frem.

Individuelle varmepumper spiller en helt central rolle i fremtidens CO2-neutrale boligopvarmning. Energieffektive varmepumper er velegnede til energirenovering af bygninger og nybyggeri, ligesom de er velegnede i forskellige hybridvarmeløsninger sammen med en anden varmekilde.

EL & TEKNIK ønsker at sætte fokus på varmepumpens mange potentialer og udbedre kendskabet til varmepumpen i el-branchen, og netop derfor tilbydes producenter- og leverandører af varmepumper nu at kunne udstille deres produkter på en stor fælles temastand under EL & TEKNIK 2020. Det er første gang i messens lange historie, at flere virksomheder tilbydes at udstille på samme stand.

Fællesstanden vil have en størrelse på 60-100 kvm (afhængig af antal udstillende virksomheder) med en attraktiv placering lige ved indgangen for Jyske Bank Arena, hvor 40-45 procent af de besøgende kommer ind. Det forventes at udstillerne får ca. 10 kvm hver.

Derudover tilbydes de udstillende virksomheder en rabat* på 15 % på den normale standleje/kvadratmeterpris. Arrangørerne dækker omkostningerne til tilmeldingsgebyret.

Der kræves minimum fem deltagende virksomheder, men såfremt der er tilstrækkelig opbakning fra varmepumpeleverandørerne, vil der også blive indlagt faglige indlæg om varmepumpeteknologien på messens scene ”Fagligt Forum”, hvor gæsterne har fri adgang.

Kontakt EL & TEKNIK ved interesse - se hvordan på forsiden af hjemmesiden.

*) Kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL & TEKNIK

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
EL & TEKNIK

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.083