23948sdkhjf

Betaler I for meget? Beregn din virksomheds elpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Er du sikker på, at din virksomhed har den rigtige elpris? European Energy Insurance tilbyder en konsekvensberegning af jeres pris på el, der giver jer indsigt i, hvorvidt I har betalt overpris.

De fleste virksomheder er af den overbevisning, at de har indgået den bedste el-aftale med en billig elpris. Deres argumentation bygger på, at de har indgået el-aftalen på et godt tidspunkt, hvor elprisen har været billig. I nogle tilfælde er dette også en sand påstand, da elmarkedets prissvingninger giver mulighed for at tegne en god el-aftale med en billig elpris. Men elmarkedets svingninger kan nemt påvirke virksomhedens el-aftale således, at den ellers gode aftale hurtigt bliver en dårlig. Når det kommer til el-indkøbene, handler det derfor om at tegne en el-aftale, der giver den helt rette garanti for, at den gode el-aftale forbliver god.

Hvad kunne en virksomhed have sparet de sidste 5 år?
Hos European Energy Insurance opstiller vi altid et realistisk scenarie for vores kunder for at vise de mulige økonomiske konsekvenser, der kan være at finde i deres tidligere og nuværende el-aftaler. Formålet med en konsekvensberegning af deres tidligere indgået el-aftaler er at give en klarhed omkring, hvorvidt virksomheden har betalt overpris, og hvordan vores forsikringsløsning kan give dem en billigere el-aftale.

Hvad kunne en virksomhed med et årligt forbrug på 1 million kWh have sparet de sidste 5 år? Virksomheden har haft en fastpris-aftale og pr. år betalt:

-          2014: 35,750 øre/kWh
-          2015: 35,750 øre/kWh
-          2016: 35,750 øre/kWh
-          2017: 26,500 øre/kWh
-          2018: 26,500 øre/kWh

Hvis denne virksomhed havde tegnet en finansiel el-aftale med os, kunne de have sparet:

327.188,00 kr.

Denne virksomheds fastpris-aftale synes god ved indgåelsestidspunktet, og det kan siges, at de har sikret deres budget i 5 år, da de har haft en klarhed omkring deres pris på el. Konsekvensberegningen giver et billede af, hvor hurtigt en ellers god el-aftale kan blive en dårlig, da den viser, at virksomheden kunne have sparet en del penge ved at have tegnet en finansiel el-aftale, der kunne sikre dem mod overpriser.

Test din virksomheds elpris
Dig og din virksomhed kan teste jeres tidligere indgået el-aftale og finde ud af, hvad I kunne have sparet med en forsikringsløsning hos os til jeres el-aftale. Find vores konsekvensberegner her på forsiden, og vi fremsender pr. mail en beregning af, hvordan jeres el-aftale ville have set ud økonomisk set med en forsikringsløsning hos os.

Nysgerrig omkring forsikringsløsning til din virksomheds el-aftale? Gør brug af vores NO CURE – NO PAY-ordning og book et uforpligtende møde med en af vores rådgivende konsulenter allerede i dag - +45 96 82 82 81 og info@euroei.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.106