23948sdkhjf

Granzow laver trykprøvningsanlæg til røgdykkerflasker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Hvordan trykprøver man egentlig en iltflaske? Og hvordan gør man det på en måde, der sikrer både den største grundighed samtidig med den bedst tænkelige sikkerhed, for personen, der skal teste flasken?

Testprøvningsanlæg, der leverer op til 450 bar
Granzow har været med til at udvikle et trykprøvningskammer til Beredskabsstyrelsen, hvori man bl.a. kan teste røgdykkerflasker lavet af metal mod op til 450 bar. 450 bar er faktisk 150% af det tryk man forlanger at flaskerne skal kunne modstå, men hellere være på den sikre side. Det er sådan at man sikrer sikkerheden for brugeren af flasken.

Røgdykkerflaske eller raket?
Når man tester flaskerne ved så højt tryk, så er det ikke uden risiko. Et så højt tryk kan nemlig resultere i at flaskerne, hvis noget går galt, bogstaveligt talt ender som en raket. Netop derfor fyldes flaskerne med vand, så de kan tage trykket af hurtigst muligt i tilfælde af at en flaske fejler testen.

Kundens faglighed + Granzows 80-årige know-how = succes
Trykprøvningsanlægget blev udviklet af os, i samråd med de brugere fra Beredskabsstyrelsen, der ved hvad tingene handler om. Det er typisk sådan et samarbejde hos os forløber; du har en udfordring, vi lytter og sætter os ind i problematikken, og så løser vi den på baggrund af de mange års erfaring vi har. Så simpelt kan det gøres.

Kontakt os i dag, hvis du har udfordringer du føler der kan løses bedre, eller hvis du blot har brug for noget sparring omkring dine nuværende opsætninger. Det skader aldrig med en ”second opinion”. Kontakt os i dag på 4320 2600.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141