23948sdkhjf

Cp Sourcing indgår partnerskab med kinesisk virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cp Sourcing ApS

Cp Sourcing ApS indgår partnerskab med den kinesiske sourcing virksomhed Jibao. De to virksomheder har allerede arbejdet sammen om produktudvikling og ser frem til det strategiske samarbejde.

Partnerskabet mellem Cp Sourcing og Jibao har flere fordele.

Et godt match
'Selvom vi begge arbejder med sourcing fra Kina, og dermed er en slags konkurrenter, så har vi hver vores styrker, som betyder, at vi samlet bliver stærkere', begynder Per Veile, som ejer Cp Sourcing.

Han forklarer videre, at Jibao har fokus på større mængder, som ikke er specialvarer, men sælges til mange kunder. Cp Sourcing arbejder derimod altid med specialvarer, som udvikles til den enkelte kunde.

'Jibao vil gerne gøre mere i specialvarer, mens det er interessant for os at arbejde mere med større ordremængder. Samtidig er folkene i Jibao elektronikfolk, mens vi er mekanikfolk. Det gør vores fælles udviklingsarbejde stærkere, fordi vi supplerer hinanden godt', fortsætter Per Veile.

Han forklarer afslutningsvist, at de to virksomheder allerede har udviklet produkter sammen, og at det har været et meget tilfredsstillende forløb.

På billederne ses henholdsvis folkene bag Jibao og Per Veile.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cp Sourcing ApS

Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark
Cp Sourcing ApS

Billeder & videoer

Per Veile ved Cp Sourcings største 3D-printer

Send til en kollega

0.078