23948sdkhjf

Robust løsning til ODU AMC High-Density familien

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODU Denmark ApS

Ny højpålidelig forbindelsesteknik giver en maksimal sikkerhed, selv under de hårdeste driftsbetingelser

Man kommer ikke uden om, at pålidelig forbindelsesteknik er afgørende. Det gælder ikke mindst i applikationer, der skal kunne fungere under meget hårde miljømæssige betingelser eller stor mekanisk belastning.

Gennem sine mange løsninger til både industrielle formål og forsvar/sikkerhed har ODU opbygget en stor viden om forbindelser, der skal kunne fungere fejlfrit ved kraftige vibrationer. Det har givet anledning til at udvide koncernens ODU AMC® High-Density serie med yderligere en løsning - med skruelåsfunktion.

Det nye AMC High-Density skruelåsesystem er udviklet til sømløst at passe ind i det eksisterende konnektor-design og forstærke det yderligere. Gevindomløber-designet giver ekstra beskyttelse og maksimal modstand over for vibrationer hvor det er nødvendigt, og den nye variant kan forbindes med eksisterende chassis-monterede modpart eller receptacle. Side om side med gevindomløberprincippet, eksisterer AMC seriens kendte break-away funktion fortsat – til applikationer, hvor der er behov for hurtig, nem og intuitiv kobling af forbindelsen.

ODU AMC® High-Density serien er primært tiltænkt forsvars- og sikkerhedsapplikationer, og ODU understøtter sit brede udvalg af førsteklasses konnektorer med blandt andet kabelkonfektionering, overstøbning til standard og kundespecifikke applikationer, flex-lag fremstilling og et omfattende udbud af komplette systemløsninger.

Man kan læse flere tekniske detaljer på www.odu-denmark.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODU Denmark ApS

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Danmark
ODU Denmark ApS

Send til en kollega

0.094