23948sdkhjf

E-shop med gummimanchetter og bælge - største udvalg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

Efter lanceringen er der gennemført flere forbedringer for brugerne af den nye betech.shop, som byder på Skandinaviens største online-udvalg af gummimanchetter og foldebælge til maskinindustri, transport og automation.

Internetbutikken betech.shop rummer op mod 1.000 varianter af gummiskivebælge, cylindriske foldebælge, koniske foldebælge og enkeltfoldsbælge (manchetter).

Bælge benyttes som maskinbeskyttelse, hvor snavs og fremmedlegemer skal holdes ude af mekaniske systemer - og som beskyttelse af operatører og andre personer, der færdes i nærheden af bevægelige maskindele.

Udvidet standardprogram

Det velkendte standardprogram af bælge fra Betech er blevet udvidet – og nu er det altså tilgængeligt for elektronisk indkøb. Begge dele er en god nyhed for værksteder og virksomheder, der jævnligt bruger én eller flere varianter af bælge og foretrækker standarddimensioner til konkurrencedygtige priser. På betech.shop hjælpes brugeren af en smart produktvælger, og genbestillinger foretages nemt fra brugerens konto.

Tre skandinaviske sprog plus engelsk

Kunder i Skandinavien og hele Østersøregionen kan benytte betech.shop, der understøtter fire sprog: Dansk, svensk, norsk og engelsk.

Betech er specialist i pakninger, gummitætninger og funktionelle, polymer-baserede produkter. Bælge tilhører sidstnævnte kategori og med online-løsningen på betech.shop understreges virksomhedens stærke markedsposition.

Mere information om betech.shop og produkterne: Product Manager Brian Anker Krøll, tlf. 44858114, bak@betech.dk
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

Produkter til maskinindustri, transport og automation - betech.shopProduktchef Brian Anker Krøll - betech.shop

Send til en kollega

0.078