23948sdkhjf

ALL NRG byder på ny energi ved WindEurope Offshore

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALL NRG A/S

Når WindEurope i næste uge slår dørene op til verdens største offshore vindmesse i Bella Centeret, København, vil ALL NRG booste dit energiniveau med solmodne C-vitaminer.

Som vanligt når ALL NRG deltager på udstillinger vil appelsinpressen være på plads, og de gyldne dråber vil flyde. Imens du nyder et glas af den friskpressede appelsinjuice, kan du blive opdateret på de løsninger ALL NRG tilbyder offshore vindmarkedet. Med en imponerende track record af danske og internationale projekter er ALL NRG blandt de største danske leverandører af mandskabs- og projektløsning inden for vindindustrien. Med mere end 20 års erfaring bag sig, er firmaets kompetencer blandt de mest erfarne i verden når det kommer til højspænding, elektriske samt mekaniske løsning, både onshore og offshore.

Kloge hænder og projektløsninger

ALL NRG har gennem de seneste år været på en rejse, der har tilpasset firmaet til vindmarkedet som det ser ud anno 2019. Fra næsten udelukkende at have leveret mandskab, udføres i dag også større full-scope projekter. Fokus er dog stadig på de kloge hænder og den massive erfaring, som der er stor efterspørgsel på i et fortsat voksende vindmarked.

ALL NRG’s kerneområder er:

-          Elektriske og mekaniske mandskabsløsninger

-          Højspændingskompetencer

-          Projektløsninger

-          Marine construction

I dag udfører ALL NRG projekter inden for et bredere område af energisektoren. Den stigende efterspørgsel på opgradering af infrastruktur og udbredelsen af solcelleparker er en vigtig del af denne udbredelse.

I København er det dog offshore vind, der har fokus, og det er også her ALL NRG har hovedparten af sine aktiviteter.

Kig forbi ALL NRG, der er en del af Pavilion of Denmark i København. Der er garanti for at du forlader standen med et højere energiniveau, end da du kom.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALL NRG A/S

Lyshøjen 4
8520 Lystrup
Danmark
ALL NRG A/S

Send til en kollega

0.062