23948sdkhjf

Hemmeligheden bag en bedre og billigere elpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Vi kan konstatere, at der ikke er en el-leverandør, der kan garantere dig og din virksomhed den bedste el-aftale. Du får her et indblik i, hvordan en energiforsikring til din virksomheds el-aftale kan sikre jer en billigere elpris.

De fleste virksomheder tegner en el-aftale for en periode på 3-5 år, hvilket betyder, at deres elpris enten skal være lig med periodens markedspris eller befinde sig under markedsprisen før, at man kan sige at have haft en bedre og billigere elpris og dermed have slået elmarkedet. Her kan der stilles spørgsmålstegn, hvor stor sandsynligheden er herfor – elprisen påvirkes af faktorer, som vind- og vejrforhold, hvilket gør det svært at fremtidstyde elprisernes udvikling.

Her tænker du nok, hvad er muligheden så for, at jeg kan garantere min virksomhed den bedste elpris? I stedet for at investere din tid på at sammenligne elpriser eller holde øje med elprisen time for time, kan du bruge de næste fem-ti minutter på at læse dette indlæg og blive klogere på, hvordan en forsikringsløsning til din el-aftale med garanti kan give din virksomhed en billigere elpris.

Energiforsikring som supplement til din el-aftale
Som et helt nyt tiltag på energimarkedet tilbyder vi hos European Energy Insurance en erhvervsforsikring til din el-aftale, der skaber sikkerhed mod overpriser på elmarkedet. Hertil får du del i et prisfald på markedet, og din virksomhed er derfor garanteret en økonomisk gevinst herved.

Energiforsikringen skal ses som et supplement til din virksomheds nuværende el-aftale med en el-leverandør, da vi ikke er en fysisk leverandør af el. Det vil sige, at du med en el-leverandør tegner en erhverv el-aftale og derigennem får leveret strømmen. Med European Energy Insurance tegner I en energiforsikring, der forsikrer virksomhedens elpris, når ’skaden sker’ – når prisen på el både stiger og falder på elmarkedet, kan din virksomhed få glæde af forsikringsløsningen.

Energiforsikringens lighedstræk med benzinpriser, bilforsikring og FlexLån
Idéen bag forsikringsløsning til virksomheders el-aftale har visse ligheder med andre genkendeligheder som benzinprisens svingninger, bilforsikringens muligheder samt tankegangen med et FlexLån, hvilket kan give en indsigt, hvordan en energiforsikring kan skabe garanti for en bedre og billigere elpris.

Benzinprisens svingninger
Som tilfældet er på elmarkedet, så varierer prisen på benzin og påvirkes ligeledes af udefrakommende faktorer. Der skal investeres tid for at kunne tanke bilen til den bedste pris i form af at holde øje med benzinpriserne eller at tanke i konkurrenceområder, hvor benzinpriserne i højere grad varierer. Benzinpriserne er ligesom elprisen en variabel størrelse, der ikke kan forudsiges. For at undgå at investere tid på en større undersøgelse for at spare penge, så skal en energiforsikring ses som en garanti for, at din virksomhed undgår at tage del i elprisens opsving.

Sikkerheden ved en bilforsikring
En bilforsikrings dækningsmuligheder kan sammenlignes med en forsikring af virksomheders elpriser, særligt når uheldet sker. Når man forsikrer sig, kan man få den nødvendige hjælp, når uheldet er ude. Denne tankegang kan sammenlignes med en energiforsikring, da du herigennem sikrer at undgå at tage del i elprisens stigninger. Samtidig garanterer vi dig og din virksomhed en dækning af jeres økonomiske tab, der kan forekomme ved uheldet, da energiforsikringen sikrer jer en garanteret gevinst, hvis markedsprisen falder set ud fra jeres elpris. 

FlexLåns variabilitet
Et FlexLån i huset kan sammenlignes med en spot-aftale, da renten følger markedets udvikling ligesom elprisen. Fordelene er, at renten og elprisen tager del i et fald på markedet, hvilket medfører, at man opnår en billigere pris. Samtidig vil man tage konsekvensen af stigninger på markedet, der kan medføre en dyrere rente og elpris. Med en energiforsikring hos os sikres din virksomhed mod høje prisstigninger på elmarkedet, da I tegner en MAX-pris, der fungerer som et loft på elprisen. MAX-prisen er derfor jeres sikkerhed mod at betale overpriser, og samtidig kan give jer glæden af et prisfald på elmarkedet.

Vi håber, at du efter at have læst indlægget er blevet klogere på energiforsikringens muligheder - Kontakt os endelig for at høre nærmere, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres el-aftale på +45 96 82 82 81 og euroei@info.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.131