23948sdkhjf

Ny anti-statisk luftkniv fra EXAIR nu med 30% bedre ydeevne

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

- er CE, UL og RoHS certificeret

Den nye Gen4 standard ion luftkniv eliminerer statisk elektricitet 30% bedre ved lave indløbstryk, hvilket både sparer trykluft og penge.

Forbedrer produktionshastigheder, produktkvalitet og renhed på overfladen
Den nye Gen4 standard ion luftkniv eliminerer statisk elektricitet på plastmaterialer, net, ark og andre produktoverflader, hvor itu rivning, fastklemning eller farlige stød er et problem.

Alle de nye Gen4-produkter fra EXAIR har gennemgået uafhængige laboratorietests for at certificere, at de opfylder de strenge sikkerheds-, sundheds- og miljøstandarder i USA, EU og Canada, der er nødvendige for at opnå CE- og UL-mærkerne. De er også i overensstemmelse med RoHS.

Nye designfunktioner omfatter blandt andet:

  • metalforstærket højspændingskabel, der beskytter mod slid og snit
  • integreret jordforbindelse
  • elektromagnetisk afskærmning


Fjerner statisk elektricitet på under ½ sekund
Ion luftkniven minimerer trykluft forbruget ved at medtage den omgivende luftstrøm i et forhold på 30:1. Den unikke forstærkede luftstrøm fører ionerne til målet, hvilket gør det muligt for ion luftkniven at fjerne statisk elektricitet på mindre end et halvt sekund.

Fra let brise til stærk storm
Luftmængden og hastigheden reguleres trinløst og man kan således styre om man ønsker en "let brise" til forsigtigt at fjerne forureninger eller en "stærk storm" til kraftigt at blæse det væk.

Gen4 standard ion luftknivene fås i længder fra 7,6 cm til 121,9 cm Den elektriske ionkilde er stødfri og der er ingen radioaktive elementer. Der er designet en ny strømforsyning til at betjene de nye Gen4 produkter.

AVS Danmark er forhandler af statiske eliminatorer fra EXAIR. Vi tilbyder bærbare eller faste løsninger med og uden brug af trykluft.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se løsninger til at fjerne statisk elektricitet i vores katalog, som du kan downloade i højre kolonne eller se hele produktlinjen af statiske eliminatorer via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.064