23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering er igen kåret som én af Danmarks Bedste

I tirsdags blev Process Engineering igen kåret som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser i Great Place to Works prisuddeling i Cirkusbygningen.

Sidste år deltog vi for første gang i undersøgelsen og fik en 30. plads på listen over mellemstore virksomheder, og i år fik vi en flot 22. plads.

”Vi er utrolig stolte og glade over endnu en gang at blive kåret som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser og få den her placering på listen. Det betyder meget for os både i forhold til at tiltrække nye medarbejdere og skabe den bedste arbejdsplads for vores ansatte. Medarbejderne er vores vigtigste ressource og grunden til vores succes. Det er dem, der gør Process Engineering til en attraktiv arbejdsplads,” siger direktør Poul B. Jakobsen.

Listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser offentliggøres af den Internationale konsulent- og rådgivningsvirksomhed Great Place to Work, og placeringen på listen er afgjort ud fra medarbejdernes besvarelse i en spørgeskemaundersøgelse og en evaluering af kulturen, som vi har beskrevet i en kulturprofil. Medarbejdernes svar vægter 2/3 af vurderingen, mens kulturprofilen udgør 1/3.

Et vigtigt værktøj til involvering
Sidste år deltog vi for første gang i undersøgelsen, og gennem hele året har vi arbejdet med de områder, som medarbejderne fremhævede.

”Det er medarbejderne, der vurderer Process Engineering som arbejdsplads, og det værktøj, der kommer ud af denne undersøgelse, bringer de indsatsområder frem, som kan gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. Samtidig viser medarbejderundersøgelsen, at de tiltag og forbedringer, vi har foretaget i samarbejde med medarbejderne på baggrund af sidste års Great Place to Work®-undersøgelse, har været de helt rigtige. Process Engineering havde også glade og tilfredse medarbejdere sidste år, men vi har formået at hæve overliggeren, og det vil vi fortsat arbejde på at gøre,” forklarer HR-ansvarlig Dorte M. Carstensen.

Fortsat involvering
Arbejdet med at blive en af Danmarks Bedste Arbejdspladser stopper derfor ikke her; resultaterne fra dette års Great Place to Work vil vi arbejde med fremover, og vi vil fortsat involvere medarbejderne.

”Hvis vi vil være de bedste og have de bedste medarbejdere, så skal vi lytte til dem – og det vil vi,” slutter Poul B. Jakobsen.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.031