23948sdkhjf

Hvorfor løse én opgave, hvis man kan løse flere?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Hans Følsgaard A/S’ leverance af Sprecher-komponenter til Energinet’s Konti-Scan forbindelse beviser, at begrebet ”Teknikpartner” giver god mening i store og komplekse projekter. Det handler ikke kun om hardware, men om indsigt i kundens teknologi

Et ord, der går igen i mange af Hans Følsgaard A/S’ større projektopgaver, er ”Teknikpartner”. Alle leverandører vil selvfølgelig gerne opleve sig selv som partnere i forhold til en kundes projekt, men prædikatet kræver mere end blot salgsteknik og ord i markedsføringssammenhæng. Set fra Følsgaards side er dét at være Teknikpartner at være i stand til at levere løsninger, som ikke kun opfylder ét enkelt behov hos en kunde, men som kigger ud over en given projekthorisont og dermed på sigt er i stand til at løse flere problemer. Det maksimerer funktionaliteten i kundens projekt og giver på sigt en bedre ROI (return of Investment).

Når det drejer sig om leverancer til energiinfrastrukturen, så er Hans Følsgaard A/S en relativt lille – og meget anderledes – spiller end de internationale koncerner, der producerer komponenter til energiproduktion, transmission og distribution. Følsgaard råder over agenturer, der i mange tilfælde løser opgaver på tværs af tekniske- og mærkevareskel. Det giver en spændvidde, som gør det muligt at inkludere fremmede producenters komponenter i de produkter, Følsgaard står for. Men det kræver omvendt, at Følsgaards teknikere og ingeniører har det fornødne indblik i kundernes anlæg og anlæggenes funktion. Det kræver som regel en lang og ofte dyb kontakt til kunden, før en leverance overhovedet kan komme på tale. Til gengæld optimerer det som regel også både hardware og support til en given kundes system.

Et for Følsgaard meget spændende projekt i den sammenhæng er de RTU’er (remote terminal units) og BCU’er (bay computer units), som for nyligt er blevet implementeret i Energinet’s AC/DC- station i Vester Hassing. Stationen udgør en bipol/tovejs energioverførsel mellem Danmark og Sverige gennem en HVDC-forbindelse på 250kV for Konti-Skan 1 forbindelsen og 285kV for Konti-Scan 2. Samlet har forbindelsen, der går via Læsø en ydelse på ca. 700MW, og det er en meget kompleks konstruktion med en central rolle i det europæiske energikors, der i stadigt stigende omfang skal sikre en europæisk energiinfrastruktur baseret på non-fossil og dermed bæredygtig energiproduktion fra sol, vand og vind.

Læs resten af artiklen på vores website 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.125