23948sdkhjf

Gråkjær Erhverv opruster med ny salgsprofil i Holstebro

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gråkjær A/S

Viggo Haubjerg Sørensen er pr. 1. november ansat i Gråkjær Erhverv, som salgs- og projektudviklingschef med særligt fokus på Holstebro-området.

Viggo kommer fra en stilling som leder for Jyske Bank Erhverv i Holstebro og med sit store netværk fra bankverdenen er han nu klar til at hjælpe erhvervsdrivende og investorer i Holstebro og omegn med at udvikle alle former for erhvervsejendomme og større boligsager – og at skabe forbindelse mellem investorer og bygherrer, så de sammen med Gråkjær Erhverv kan realisere deres projekter.       

Viggo er 54 år og bor også privat i Holstebro.

Vil stå stærkere på hjemmebanen

Gråkjær Erhverv har aktiviteter i hele Danmark og især de seneste år er det gået stærkt i København. På hjemmebanen er der lidt længere mellem opgaverne, og den udvikling ønsker virksomheden at vende, så der bliver en mere lige fordeling mellem opgaverne i øst og vest.

 ”Med Viggos store kontaktflade i Holstebro og resten af midt- og Vestjylland, er vi overbevist om, at vi kommer til at stå stærkere på vores hjemmebane” siger direktør i Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gråkjær A/S

Fabersvej 15
7500 Holstebro
Danmark
Gråkjær A/S

Send til en kollega

0.079