23948sdkhjf

Så kan man igen blive Energivejleder på Teknologisk Institut

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Den 19. november starter kurset ”Energivejledning - installationer 2019”, hvor man kan få den relevante energifaglige efteruddannelse som Energivejleder

Som Energivejleder kan man få en rigtig god forretning ved at give kunden den rigtige vejledning og formidle idéen om energibesparelser og de fordele de medfører.

Kundens fokus er ofte på, om en energibesparelse giver en forbedret økonomi. Og der er rigtigt mange energibesparelser, der er økonomisk fornuftige investeringer fra første dag. Som kundens energivejleder er det vigtigt at kunne give kunden et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. udskiftning af dele af varmesystemet giver. En god vejledning giver kunden fornemmelsen af at gøre det rigtige -både for sig selv og for økonomien.

Det ligger et stort energisparepotentiale især i den eksisterende bygningsmasse og det potentiale kan man som Energivejleder være med til at realisere. Ved at deltage på dette 3-dages kursus kan man sikre sig en ny og bredere viden, der kombinerer en bygnings- og installationstekniske viden med nye løsningsmuligheder på energieffektiviserings- og energibesparelsesområdet til gavn for den enkelte kunde og bygningsejer.

Kort og koncentreret kursusforløb
Kurset gennemføres over tre sammenhængende dage. De to første dage bruges på teori, cases, øvelser og diskussion med grundlag i energihåndbogen. På tredjedagen gennemføres praktiske øvelser i udvalgte bygninger med henblik på indøvning og forankring af håndbogens eksempler på energiløsninger.
Læs mere

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.125