23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå overbelastning med ergonomisk møtrikspænder!

Desoutters batteridrevne EABS møtrikspænderen blev første gang fremvist i Danmark på Hi-messen.

Møtrikspænderen EABS øger produktiviteten og gør jobbet lettere for operatørerne samt eliminerer risikoen for belastningsskader, som kan skade helbredet.

På verdensplan er der over flere tusinder mennesker beskæftiget i produktionslinjer i industrien.

Der er altid nogle fastgørelsesdele og samlinger, som er vanskelige at få adgang til for montørerne.

Det skaber dagligt uhensigtsmæssige og belastende arbejdsstillinger, som medarbejderne udsættes for over mange timer. Det kan medføre overbelastning, som kan forårsage ændringer i sener, muskler, knogler og led, som i værste fald føre til (HAVS) Hånd-Arm-Vibration-Syndrom, der kan være invaliderende.

Det er også frustrerende for montørerne at skulle håndtere et el-værktøj i et trangt område, især når den ene hånd skal bruges til enten at støtte sig selv, eller at holde andre komponenter til side, så bespændingsopgaven kan udføres. 

Det er ikke særlig produktivt og skaber et dårligt arbejdsmiljø for montørerne i disse produktionslinjerne.

Producenten Desoutter, repræsenteret af AVN Teknik i Danmark, har derfor udviklet den ergonomiske EABS møtrikspænder på Li-ion batteri til netop denne type arbejdssituation.

EABS er en (18V) møtrikspænder, som er ergonomisk designet til en-håndsbetjening, hvilket gør, at operatøren kan styre møtrikspænderen med fuld kontrol med kun 1 hånd. Der er ingen fare for vrid eller stød, som kan påvirke arm eller håndled ved anvendelse. Og med en længde på kun 30 cm eliminerer EABS møtrikspænderen pladsbegrænsninger.

Desoutters batteridrevne (18V) møtrikspænder EABS er hele 20 til 35% mere kompakt end lignende værktøjer på markedet. EABS modeller har omdrejninger på over 1.000 rpm.

Vinkelhovedet på møtrikspænderen kan orienteres i 8 forskellige stillinger i hver 45°, hvilket giver operatøren utrolig stor fleksibilitet. Bespændingsopgaver kan derfor udføres, hvor det før var umuligt at komme til.

Møtrikspænderen har en længde på kun 30 cm og en vægt på blot 1 kg.
EABS kan operere med 360º sigtbar ”feedback” og tilspænding fra 1,5 Nm op til 24 Nm - i trange forhold – så det er langt hurtigere og nemmere end nogensinde før, at udføre et korrekt og effektivt bespændingsarbejde uden uhensigtsmæssig belastning af operatøren.

EABS møtrikspænderen kan desuden parres til Desoutters CONNECT - Smart HUB applikationer, hvor total sporbarhed er mulig. Parringsmetoden er kontaktløs og tager mindre end 10 sekunder. Den er designet til at eliminere eventuelle programmeringsfejl, hvilket kan forårsage timer med u-planlagt nedetid. For at øge produktiviteten yderligere kan EABS fungere, som en del af et trådløst netværk, hvor alle bespændingsdata kan opsamles og gemmes. Desoutters møtrikspænder opfylder således også industri 4.0, som er kendetegnet ved integrationen mellem den digitale verden og den fysiske produktion.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.031