23948sdkhjf

RS Components indgår global aftale med Maxim Integrated

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Maxim og RS knytter tættere relationer og giver endnu flere kunder adgang til et omfattende sortiment af elektroniske komponenter og løsninger

Oktober 2019 RS Components (RS) har underskrevet en global franchiseaftale med Maxim Integrated Products, Inc. (NASDAQ: MXIM), en af verdens førende inden for udvikling og fremstilling af analoge, blandede signaler og laveffekt digitale IC'er. 

"RS spiller en stadig vigtigere global rolle, når det drejer sig om at støtte udviklingsingeniører, når de udvikler, evaluerer og implementerer løsninger," siger Ali Mortazavi, Vice President af Channel Marketing hos Maxim.

"Maxim er førende inden for analoge, digitale og blandede signalkredsløb til en række forskellige applikationer, herunder sikre og energieffektive systemer," siger Andy Keenan, vicepræsident for Global Product and Supply Management hos RS. "Denne nye globale aftale er yderligere et bevis på, hvor vigtigt det er for RS at have en så omfattende portefølje som muligt for at levere den bedst mulige service til kunder verden over."

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.078