23948sdkhjf

Prysmian introducerer ALESEA – en kabeltromle evolution

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Kabeltromlestyring ved hjælp af IoT-teknologi

Prysmian Group lancerer ALESEA - en Internet of Things (IoT) løsning til lagerstyring af store kabeltromler.  Via Alesea er aktuel og præcis information om kabelaktiver altid tilgængelig online. Ned til hvert aktivs geografiske placering, status, historik, anvendelse og håndteringsbetingelse. Løsningen oplyser også, når der sker handlingsbaseret ændringer til tromleaktiver.

Alesea er baseret på en indbygget smart enhed per kabeltromle, der inkluderer en GPS-tracker, miljøsensor, bevægelsesdetektor og global mobildækning. Den indhentede data samles og vises på en brugervenlig cloud-baseret platform, der kan oplyse om kabelforbrug, restlængder, transport og sikkerhed.

Med Alesea omdannes kabeltromlen fra ren emballage til et smart aktiv, som kan støtte vores kunder med at analysere og forbedre deres lagerstyring og -effektivitet såvel som bæredygtighed og kundeservice.

” I udviklingsprocessen er over 1.000 Alesea tromler testet på tværs af syv lande, og løsningen er nu klar til storstilet distribution. Prysmians fokus er at udvikle et sortiment af digitale services, som et kompliment til vores kabler,” udtaler Francesco Fanciulli, EVP for Energy Business hos Prysmian Group.

Aktiv kabelmåling 
Alesea registrerer ved hjælp af en bevægelses-sensor hvor meget kabel, der er på en tromle og opdaterer automatisk lageroversigten i real-time. Fuld historik for begivenheder og geografisk placering for hvert tromleaktiv kan ligeledes ses.

Proaktiv lagerstyring
Alesea hjælper med at øge lagereffektiviteten ved at forbinde oplysninger om kabelforbrug med anvendelse.  Dertil giver løsningen besked om kabelmangler, så unødvendige forsinkelser til indkøb og lager kan undgås.

Øget sikkerhed for aktiver
Alesea øger sikkerheden for aktiver via en tyverisikring baseret på geo-fencing og time-fencing. Derudover giver en bevægelses-, positions- og miljøsensor mulighed for at sikre, at korrekt kabelhåndtering følges.

Tracking af transport og levering
Alesea tracker aktivt alle kabelleverancer og giver besked, når aktiverne ankommer til deres destination. Når kablet er brugt, kan returtransport af tomme tromler nemt planlægges i systemet.

Objektive nøgletal
Alesea leverer objektive data, som kan benyttes til at analysere og forbedre drifts- og lagereffektiviteten. Data er ligeledes nyttig som feedback til medarbejdere og partnere, i forbindelse med forbedring af servicekvaliteten.

Øget bæredygtighed
Alesea kan hjælpe med at optimere transporten og derved reducere CO2-emissionen. Desuden kan løsningen reducere materialeforbruget, ved at sikre korrekt anvendelse af restlængder og kabelskrot samt øge genanvendelsen af tomme tromler.

Prysmian Corporate Hangar, som har udviklet konceptet, er i stand til at hjælpe kunder ikke kun med lanceringsfase, men også med dataanalyse, indsigt og support. Læs mere herom på www.alesea.com

Download folder her eller se video her

For yderligere information om løsningen eller forespørgsler venligst kontakt Tine Kjeldsen på telefon 6039 2723  eller e-mail tine.kjeldsen@prysmiangroup.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078