23948sdkhjf

Energibesparelser som følge af optimering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Granzow tilbyder lækagesøgninger, der ikke bare er gode ved pengepungen, men som også er gode for miljøet.

Når lækager tager pusten fra dig
Lækager i dit trykluftsystem er noget, der langsomt og sikkert dræner din pengepung. Lækagerne er typisk mikroskopiske, og ikke nogen man bemærker. Hvad du derimod bemærker er den fortjeneste du opnår, når først de er udbedret. Vidste du, at en lækagesøgning og en dertil efterfølgende udbedring kan medføre en energibesparelse på op til 30%? Tallet synes måske højt, men husk ordsproget om 'mange bække små': forskellen mellem om du har lækager eller ej kan være, om du kører med én eller to kompressorer. Så udover den ekstra omkostning med forbrug, så har du også en øget udgift i forbindelse med service af nu to kompressorer.

Besparelser selv ved små lækager
Dit totale lækageniveau består af en mængde små lækager. Man kan nemt blive overrasket over omkostningen og den trykluftsvolumen, som lækker fra det der betegnes som ”små” lækager. Få missede lækager indebærer mistede besparelser. Derfor bliver den rette teknik og metodik altafgørende for at opnå et optimalt resultat.

Hvad koster lækagen per måned og år?
Trykluft er dyrt – det ved de fleste virksomheder, men hvor dyrt er det egentligt? Tabellen nedenunder viser besparelsespotentialet baseret på 20% lækage med en omkostning på 15 øre pr. kubikmeter, 24 timers drift 365 dage om året. De fleste virksomheder har et lækageniveau på 20 – 30 %.  

Lækagesøgning giver svar på mere end blot lækager
Når du får udført en lækagesøgning hos os, så får du mere end blot svar på om du har lækager. Vi ser samtidig dine komponenter efter i sømmene, og ofte finder vi dårlige komponenter, der trænger til en udskiftning før de har nået at stå af - fx i form af magnetventiler. Det betyder et driftstop mindre for dig, og en fremtidssikring af dit system, der nu er tjekket helt efter i sømmene.

Optimering er godt for miljøet
I en tid, hvor der er et stigende pres på, og forventning til, at industrien tager mere ansvar er det dejligt med grønne tiltag, der samtidig er lønsomme. Vi, hos Granzow, er i hvert fald glade for at vi kan sprede det grønne budskab samtidig med at det er god forretning for alle parter - så det gamle ordsprog om at blæse og have mel i munden samtidig er ikke altid sandt.

Mange års erfaring med lækagesøgning og optimering
Granzow har rigtig mange år på bagen, også når det gælder lækagesøgning. Vores ansvarlige, Ernst Hansen, er muligvis den i branchen, der har flest års erfaring med lækagesøgninger, og det er din garant for et job "well done".

Så ønsker du at imødekomme en grønnere profil samtidig med at du sparer på pengepungen, så ring til Ernst i dag på tlf. 3017 7854. Har du mere generelle spørgsmål, så kan du altid fange resten af holdet fra Granzow på tlf. 4320 2600.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.203