23948sdkhjf

En betydelig spiller på verdensplan - CNC-styrede maskiner fra KiMLA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener har fået endnu en stærk producent

CNC-styrede maskiner fra KiMLA – en betydelig spiller på verdensplan

Løwener ser det som en af sine væsentligste opgaver at holde markedet opdateret om nye tekniske løsninger, som kan optimere produktivitet og effektivitet i alle grene af dansk industri.

Løwener er nu gået i samarbejde med polske KiMLA, som er en af verdens førende producenter af CNC-maskiner.

KiMLA tilbyder bl.a. en bred vifte af skæreløsninger, der gør en væsentlig forskel sammenlignet med konkurrerende maskiner, idet de er hurtige, robuste og enkle at betjene og vedligeholde – og tilmed attraktive ud fra en investeringsmæssig synsvinkel. Det samlede KiMLA program  spænder over laserskæring, vandstråleskæring, skæring med kniv og fræsning.

KiMLA fiberlaserskæring med lineære drev
En KiMLA fiberlaserskæremaskine muliggør hurtig og effektiv skæring af forskellige profiler i metalplader af kulstofstål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

Forskellen på en KiMLA fiberlaserskærer og en CO2 laserskærer er specielt udpræget i opgaver med skæring af tyndt metal med en tykkelse på maks. 5 mm. Ved at anvende Kimla fiberlaserskæring med lineære drev kan omkostningerne ved metalskæring reduceres betydeligt. Dette skyldes ikke mindst den langt højere energieffektivitet på helt op til 30% (til sammenligning maks. 5% for en CO2 laserskæremaskine) samt en højere energikoncentration grundet den kortere bølgelængde.

Mange fordele
Der er mange fordele ved en KiMLA fiberlaserskæremaskine – bl.a. førsteklasses skærekvalitet, høj effektivitet, lave driftsomkostninger, minimalt strømforbrug, konkurrencedygtig pris, kompakt og pladsbesparende opbygning samt mulighed for individuelle kundetilpassede løsninger.
Serien af KiMLA fiberlaserskæremaskiner med lineære drev omfatter standardmæssigt fire versioner: FineCut, FlashCut, PowerCut og ExtremeCut, hvor flere af modellerne har vundet priser på polske teknologimesser. Alle modeller er ledsaget af en garanti på 24 måneder!

Læs hele nyheden HER

For mere information kontakt:
Ken Mølgaard Hansen
Mobil nr.: 4064 3041
E-mail: kmh@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095