23948sdkhjf

Nyt tiltag på det danske energimarked gør det muligt at tegne en forsikring til energiaftaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Som det eneste energiforsikringsselskab i Danmark tilbyder European Energy Insurance ApS en finansiel energiaftale til virksomheder, der sikrer deres elpriser.

På det danske energimarked har det indtil nu kun været muligt for virksomheder at forhandle deres elpriser til en periodisk fastpris på 1-5 år eller købe på Nord Pool, hvor energimarkedets priser ses time for time. Som det eneste energiforsikringsselskab i Danmark tilbyder European Energy Insurance ApS en finansiel energiaftale til virksomheder, der sikrer deres elpriser. Energiforsikring er en ny måde at tilgå energimarkedet på, da man i stedet for at kigge fremad og spekulere i priser kigger bagud og tager udgangspunkt i energimarkedets udvikling de sidste 20 år.
 
En finansiel energiaftale
Den finansielle energiaftale kan sammenlignes med typen af forsikringsløsninger til bil og hus, hvor man er sikret, hvis uheldet sker. Det samme er tilfældet med en finansiel energiaftale, da virksomheder gennem forsikringen er sikret mod stigninger på energimarkedet, og samtidig er garanteret en gevinst, hvis der sker et prisfald.
 
Med European Energy Insurance’s forsikringsprodukter undgår virksomheder den spekulative del omkring, hvorvidt de har tegnet en god energiaftale eller ej – det sørger forsikringen nemlig for! Virksomheder får en helt ny måde at tilgå deres energiaftaler på, hvor den finansielle energiaftale skal ses som et sikkerhedsnet, der sørger for, at virksomheder tegner den bedste aftale, som både sikrer deres budget og giver ro omkring el-indkøbene.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.162