23948sdkhjf

LISSMAC afgratningsmaskine solgt på Hi-messen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

AVN Pladeteknik har solgt en LISSMAC afgratningsmaskine på første messedag til firmaet JE Laser.

Solgt!
AVN Pladeteknik har solgt en LISSMAC afgratningsmaskine på første messedag til firmaet JE Laser, som er specialiseret i laserskæring.

Stigende efterspørgsel efter afgratning
Vi har valgt, at investere i en LISSMAC afgratningsmaskine, da vores kunder i stigende grad har efterspurgt denne ydelse fra os, fortæller ejer John Ellegaard fra JE Laser. 

- Vores kunder har førhen selv varetaget afgratningen eller har fået det gjort ude i byen, derfor var det naturligt for os, at høre på vores kunders ønsker og tilbyde kunderne denne mulighed. Da jeg fik fremvist LISSMAC maskinen i dag og fik talt med både konsulenter fra AVN Pladeteknik og LISSMACs tyske repræsentant, så var det lige præcis sådan en afgratningsmaskine, som vi var ude efter.

Kantafrunding og afgratning i én arbejdsgang
LISSMAC maskinen kan både kantafrunde og afgrate i én arbejdsgang, og så får emnerne en flot overfladefinish. Det var også rart, at kunne se maskinen i praksis på standen og få svar på alle de spørgsmål, som vi havde. Nu hvor vi havde chancen på Hi-messen for at møde eksperterne.

Det sidst skub
Det var åbenbart lige det sidste skub, som der skulle til for at tage den endelige beslutningen på standen i dag. Og vi er rigtig glade for vores beslutning.

Vores force er fleksibilitet, og vi er rigtig gode til at håndtere små og mellemstore ordre, derfor garanterer vi også max. 3 hverdages leveringstid. Vi tager selvfølgelig også store ordre ind - og nu kan vi så også tilbyde afgratning af emner - ifølge ejer John Ellegaard fra JE Laser.

AVN Pladeteknik
Vi er glade og stolte over den tillid, som John Ellegaard fra JE Laser har vist os ved at lægge ordren på LISSMACs afgratningsmaskine her på Hi-messen. Vi ser frem til at levere maskinen – direkte til firmaet, så snart messen slutter - ifølge direktør for AVN Pladeteknik, Christian Madsen.

Kom forbi stand C2582
Hvis du også vil se LISSMACs afgratningsmaskine i aktion, så kom forbi stand C2582 i hal C, hvor specialisterne vil vise afgratningsmaskinen i drift og besvare spørgsmål.  

Mød AVN Gruppen til HI Industri på stand C2582.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Send til en kollega

0.171