23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny serie af manuelle kvalitetstaljer hos Carl Stahl A/S

Vi glæder os over, at vi helt eksklusivt kan tilbyde de nye VTL taljer i Danmark

Det nye sortiment består af 4 forskellige modeller, hvoraf de to er i aluminium. De nye taljer fra VTL er bygget i en kraftig kvalitet og lever op til alle krav til professionelt brug, og er en stærk konkurrent til mange af de andre kendte kvalitetstaljer på markedet.

Taljerne har et flot og moderne design, er meget ergonomiske og har mange smarte funktioner, som ikke ses på så mange andre modeller på markedet.

VTL-taljerne produceres på en moderne virksomhed som er ISO 9001 certificeret, og VTL fremstiller selv over 90% af talje komponenterne på moderne HAAS CNC maskiner. Mange af disse komponenter er også patenteret. Alle taljerne produceres i henhold til EN 13157 og gennemgår individuelle tests, før de sendes videre ud i verden.

Carl Stahl A/S er eksklusiv forhandler af VTL taljerne, og de tilbydes til en yderst konkurrencedygtig pris. Endvidere har vi en meget kort leveringstid, og kan naturligvis levere taljerne med andre løftehøjder ved anmodning.

Du kan se mere om taljerne og finde specifikationerne i vores katalog på side 140 eller få nærmere information ved at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34 eller på mail info@carlstahl.dk

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.032