23948sdkhjf

Generatorer med høj pålidelighed og performance

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Granzow tilbyder nu generatorer fra engelske JCB, der kan bruges til både kontinuerligt forbrug samt nødstrøm.

Vi er rigtig spændte over endelig at kunne løfte sløret for vores nye forretningsområde: generatorer til kontinuerligt forbrug og nødstrøm fra engelske JCB, der er kendt for at være global markedsførende på området.

Modellerne strækker sig fra 8-2750 kVA og kan indgå i enhver tænkelig situation, der kræver strøm. Fælles for modellerne er:

1) Et bredt udvalg af pålidelige motorer i symfoni med alternatorer gør at generatorerne leverer performance i verdensklasse til enhver applikation.

2) Den slidstærke ydre skal holder de indvendige dele intakte under drift og under transport. Den massive metal underdel beskytter samtidig hele generatoren.

3) De massive døre med låse gør det nemt at tilgå de indvendige dele når der skal udføres service, og øger samtidig sikkerheden.

4) Kommer med LiveLink, der giver dig real-time information om din generator, så du altid har det fulde overblik over forbrug og eventuelle fejl.

5) Kommer monteret med store brændstofstanke, der har op til 24 timers kapacitet. En 3-vejs brændstofsventil muliggør at du kan bruge din generator med en ekstern tank for yderligere at øge produktiviteten.

Customer Day

I forbindelse med lanceringen afholder vi en kundedag fredag d. 20. september mellem kl. 10-14. Her vil du få mulighed for at "sparke dæk" på de nye generatorer samtidig med du får dig lidt forfriskninger i form af mad og drikke. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi selv hvis din interesse ligger lidt udenfor generatorerne - vi sætter altid pris på en uforpligtende snak om nogle af vores andre produkter.

Hvis du er interesseret i at komme bedes du venligst udfylde denne lille spørgeformular - der er ét spørgsmål og din besvarelse er på ingen måde forpligtende. Den er kun til for at sikre os, at vi ikke løber tør for forplejninger.

Som altid er du velkommen at til kontakte os på 4320 2600, hvis du har nogle spørgsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093