23948sdkhjf

Mere klimavenlig ferie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Fokusset på klimaet bliver større og større.

Forandringerne er tydelige selv i et lille land som Danmark; vi får flere ekstreme vejrtilfælde med storme og skybrud. En af de store klimasyndere kan for mange være, når de tager på ferie.

Overvej dit transportmiddel
Mange vælger at flyve, når de rejser sydpå på ferie; det er let og forholdsvis billigt. Desuden er det hurtigere end andre transportmidler, som normale mennesker har adgang til. Hvis du vil holde en mere klimavenlig ferie, kan det dog godt betale sig at overveje, om du skal finde en anden måde at komme ned til din feriedestination på.

Flyvemaskiner udleder nemlig mere CO2 end eksempelvis tog eller bus. Hvis du gerne vil være med til at udlede færre drivhusgasser, kan en mulighed være at skære ned på flyrejserne. Et transportmiddel du kan overveje som alternativ, er tog. Tog udleder langt mindre CO2 end flyvemaskiner. Desuden er tog mere behagelige end de fleste busser og togrejser går forholdsvis hurtigt.

Spar på plastikken
Herhjemme er folk blevet meget opmærksomme på at spare på plastikken. Man ser flere og flere, som medbringer deres egne indkøbsnet, når de skal købe ind. Dermed undgår de, at købe supermarkedets plastposer, som det er de færreste, der genbruger. Man kan med fordel medbringe indkøbsnet på rejsen.

Det er også en god idé at medbringe sin egen vandflaske. På din rejse tager du nok på mange ture, hvor temperaturen er høj. Det betyder, at du får drukket en masse vand. Medbringer du din egen vandflaske, slipper du for at købe en ny flaske, hver gang du bliver tørstig. På den måde sparer du også penge.

Selvom man ikke kan drikke vandet i det pågældende land, du tager til, er der flere hoteller, som stiller store dunke med drikkevand frem, hvor du gratis kan fylde din flaske op.

Køb mindre tøj
Det kan være let at blive fristet, hvis man er på ferie, hvor der er rig mulighed for shopping. Dog er det en god idé at købe mindre tøj, eller købe genbrugstøj, hvis man vil være god ved miljøet. Tøjindustrien bruger utrolig meget vand, hver gang de producerer et enkelt stykke tøj.

Hvis du gerne vil have fine souvenirs med hjem i form af noget, du kan tage på, er det en god idé at købe tøj fra lokale markeder eller butikker. På den måde støtter du lokalsamfundet, og det kan være lettere at se om tøjet bliver produceret på fornuftig vis.

Lej en god bil
Rejser du eksempelvis til Kreta på ferie, kan det være en god ide at finde en billig biludlejning. Det er ikke svært at finde en billig biludlejning på Kreta. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken bil man vælger.

Hvis du skal finde en biludlejning på ferien i Kreta, kan det være en god idé at gå ind på forskellige sider, hvor du kan købe biludlejning, så du kan sammenligne de forskellige priser på markedet. Her kan du se hvilken bil, der passer bedst til dine behov og ønsker for klimavenlighed. Hos easyterra.dk tilbydes de mange forskellige muligheder indenfor billig billeje, du kan se mere om dem her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078