23948sdkhjf

Arbejdsskade blev til et nyt job

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Lars Kristensen har været ansat hos Hedema i 10 år. Han startede med at køre laserskærer, men måtte for fire år siden sige stop på grund af en gammel arbejdsskabe. I dag arbejder han som programmør hos Hedema.

Lars Kristensen er programmør hos Hedema og har været ansat i 10 år. Han startede med at køre laserskærer, men måtte for fire år siden sige stop. En gammel arbejdsskade fra hans tid som tømrer gjorde, at han ikke længere kunne stå foran laseren.

”Jeg faldt under min tid som tømrer for mange år siden, og den arbejdsskade kiggede frem igen for fire år siden. Jeg kunne ikke længere stå foran laseren. I princippet kunne Hedema bede mig om at finde et nyt job et andet sted, men i stedet tilbød de mig stillingen som programmør. Det blev jeg glad for,” siger Lars.

Hedema håndterede processen godt
I overgangen fra laseroperatør til programmør var Lars glad for, hvordan Hedema håndterede processen sammen med kommunen:

”Jeg håbede selvfølgelig, at jeg kunne blive hos Hedema og ikke skulle ud og finde en ny arbejdsplads. Heldigvis fandt vi en løsning, og det siger meget om Hedema som virksomhed. Jeg føler, jeg er blevet godt omfavnet, og det påvirker min arbejdslyst rigtig positivt.”

Lars har udviklet sig meget på vejen til ny jobtitel og nye ansvarsområder. Det har været en proces, hvor det har været nemt at udvikle sig i den rigtige retning, siger han:

”I stedet for at styre laseren, laver jeg programmer til det, laseren skal skære. Det har været nyt for mig, men vi har været gode til at bruge hinanden i afdelingen. Jeg har gode og kloge kolleger, som gerne vil hjælpe, og som værner om det faglige fællesskab. Vi kan altid sparre med hinanden, og det er plads til dumme spørgsmål. Og så arbejder vi altid for, at resultatet bare skal være i orden, og det er med til at motivere mig.”

Sådan arbejder vi med laserskæring hos Hedema


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.109