23948sdkhjf

Temamøde om Certificeringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af House of Energy

Deltag og hør nærmere om de fordele en ISO 9001/14001/45001-certificering kan give jer.

Den 12. november arrangeres temamødet  i samarbejde mellem House of Energy, Bureau Veritas og Aalborg PortlandTech, som er vært for arrangementet og præsenteres som dagens case. 

På mødet får du indsigt i standarderne, deres krav og virksomhedens forpligtelser i forbindelse med certificering, men også de fordele, der er ved certificering. Hør også Aalborg Portland fortælle om værdien af certificeringsprocessen.

Vil i styrke jeres indsats inden for kvalitet/ miljø/arbejdsmiljø og tage det næste skridt mod dokumenterede, ordnede forhold? Øge gennemsigtighed og forbedre kunde- og myndighedsanseelse med en international kendt og anerkendt standard? Styrke kunderelationer gennem minimering af reklamationer, risk og øget kundefokus? Få overblikket over indsatsområder og forbedringspotentialer?

Vil du have overordnet indsigt i standarderne ISO og høre, hvad din virksomhed kan få ud af at blive certificeret efter disse? Har du ansvar for virksomhedens kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, så er dette temamøde noget for dig.

DAGENS PROGRAM

Kl. 13.30: Registrering, netværk og kaffe

Kl. 14.00: Velkomst og introduktion v. Bureau Veritas og House of Energy

Introduktion til ISO 9001/14001/45001 overordnet standardens krav og en virksomheds forpligtelser samt fordele ved certificeringen.

Kl. 15.00: Hvordan opbygger man et ledelsessystem?

Kl. 15.30: Case: Aalborg Portland

Kl. 15.50: Spørgetid og tak for i dag!

Kl. 16.00: Tak for i dag


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
House of Energy

Boulevarden 13
9000 Aalborg
Danmark
House of Energy

Send til en kollega

0.109