23948sdkhjf

Stor kundetilgang fortæller os, at afdækning til overfladebehandling er efterspurgt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Maler du emner til industrien? Coater, sandblæser, pulverlakerer eller metalliserer du, er afdækning til overfladebehandling et must. Spørgsmålet er nu, hvordan du afdækker og hvilke materialer, du bruger til det? Læs mere om, hvordan du får hjælp.

Står du stadigvæk og afdækker afbrydere og andre elementer med flere baner tape, når du skal overfladebehandle eller male? Hvad så med, at vi sparer dig for 15 minutters old school afdækning og i stedet skaffer hætter hjem, der både passer i størrelserne, og som kan genbruges?

- Og i stedet for, at du afdækker med tape hele vejen rundt om en given ramme, skulle vi så ikke skære et stykke tape til i lige præcis det format, du har brug for?

Her hos Gottfred Petersen Industri ser vi det som en unik optimeringsmulighed at give dig tiden tilbage ved at levere det samlede sortiment til afdækning og overfladebehandling, der gør din arbejdsdag lettest mulig.

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for at optimere på din afdækning og overfladebehandling? - Så læs med på vores hjemmeside, hvor vi fortæller dig hele historien.

Du finder artiklen her: En stor kundetilgang siden årsskiftet fortæller os, at alle former for afdækning til overfladebehandling er efterspurgt! 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.062