23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Butterflyventiler - regulerende og til afspærring - fra ProMetal

Butterflyventilen udmærker sig ved at være den afspærringsventil som vægtmæssigt er lettest. Den er også nem at installere, og fylder mindst i rørledningen.

ProMetal leverer butterflyventiler både til afspærring og som regulerende butterflyventiler. Butterflyventilen udmærker sig ved at være den afspærringsventil som vægtmæssigt er lettest. Den er også nem at installere, og fylder mindst i rørledningen. Ventilen er en simpel og billig måde at regulere og styre flowet af en væske eller gas i et rørsystem.

En butterflyventil er opbygget af et ventilhus og en disk med spindel med et påmonteret håndtag til manuel betjening eller en aktuator for automatisk betjening.

En butterflyventil er anvendelig i mange forskellige applikationer hvor man ønsker en afspærring af rørsystemet, og finder især anvendelse på installationer på vand- og spildevandssystemer i landbrugs- og fiskeriindustrien samt marine- og offshoreindustrien.

Butterflyventiler til regulering fås typisk fra 6” (DN150) og opefter.

Ventilerne leveres i alle materialer, standard er dog ASTM A105, A350, LF2, AISI316, F51, Super Duplex, og SMO, de fås med forskellige tilslutninger som f.eks. med svejseender eller flanger med clamp eller hub ender, i wafer lugged type eller almindelig.

Ventilerne leveres både til DIN standard og til ANSI standard – og benyttes typisk som afspærring i de lave trykklasser op til ANSI 600#. De leveres med eller uden gear og/eller aktuator.

Der findes i dag mange forskellige designs til brug i forskellige applikationer. Typisk taler man om standard, double offset (doubleoffset) og triple offset (trippleoffset). Til de mere krævende applikationer, dette lade sig være høje temperaturer eller hvor slidende materialer skal håndteres, fås ventilen i dobbelt eller triple-koncentrisk design.

Design:

• Batley Valve® BV 30000 – Varidiff Vane
• Batley Valve® BV 26000 – Metalseal
• Batley® Triple-Offset (tricentrisk) Butterfly Valve BV 28000
• Batley Valve® BV 36000 – Kryogenisk
• Batley Valve® BV 24000 – Firesafe
• Batley Valve® BV 22000 – HyperSeal
• Batley Valve® BV 18000 – PTFE Lined Batseal
• Batley Valve® BV 20000 – Steadseal
• Batley Valve® BV 16000 – SpoolSeal
• Batley Valve® BV 34000 – Vulcanised Rubber Lined
• Koncentrisk design

Er I i tvivl om, hvilket design på jeres butterflyventil I skal have, eller ønsker I yderligere informationer om emnet, så kontakt ProMetal for yderligere information. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige ventil til jeres applikation og behov.

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698

Send til en kollega

0.047