23948sdkhjf

Energidag 2019 - Veje til 2030

| Medlemsnyhed | Indrykket af House of Energy

70 procent reduktion i 2030 kræver, at vi sammentænker løsningerne og sikrer balance mellem produktion og forbrug.

Det er ambitiøst, men ikke umuligt. Det kræver innovation og samarbejde på tværs af hele sektoren - på tværs af el, gas og varme, på tværs af teknologier, systemer og aktører - fra energiproduktion, konvertering, distribution, lagring og levering til slutbrugerne.

Danmark står helt i front på rejsen mod at nå 100 % vedvarende energi i energisystemet - nu skal vi vise det. Energidag 2019 sætter fokus på krydsfelterne. Hvor kan vi skabe samarbejde, innovation og nye teknologier? Og hvordan kan vi demonstrere og teste i stor skala, så omverdenen også kan se, at Danmark er i front?

Lykke Friis, Formand i House of Energy byder velkommen til Energidag 2019. Her får vi en skarp indflyvning og bliver helt klar til en spændende dag.

Claus Møller, Direktør i Siemens er enig i, at målet om 30 procent er ambitiøst, men at reduktionen er mulig, hvis der hurtigt investeres i de rette teknologiske løsninger. Til Energidag indtager han scenen, uddyber sine synspunkter og giver sit bud på, hvilken vej vi skal gå.

Hans Jørgen Koch, Direktør for Nordisk Energiforskning giver sine bud på veje(n) til et energisystem på 100 % vedvarende energi og præsenterer bl.a. IEA's energiscenarier for 2050, Nordens carbon-neutral scenario for 2050 samt "statsministerdeklarationen" og Nordisk Energiforsknings opfølgning herpå.

Se programmet og tilmeld dig på www.energidag.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
House of Energy

Boulevarden 13
9000 Aalborg
Danmark
House of Energy

Send til en kollega

0.078