23948sdkhjf

Velfærd for dyr skaber velfærd for mennesker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

”Velfærd for dyr skaber velfærd for mennesker” af Britta Riis, President for Eurogroup for Animals og Direktør hos Dyrenes Beskyttelse.

Eurogroup for Animals er den eneste paneuropæiske organisation for dyrebeskyttelse, der forener og forstærker stemmerne fra over 60 nationale og internationale organisationer for dyrebeskyttelse i Europa, USA og Australien.

Organisationen driver positive forandringer ved at samarbejde med medlemmerne om at identificere fælles mål og koordinere handlinger på tværs af EU for at påvirke love og politikker, der tilbyder højere standarder for dyrebeskyttelse. Konkrete resultater leveres gennem dedikerede programmer og en strategisk tilgang til kampagner samt advocacy baseret på videnskabelig viden og teknisk ekspertise.

Dyrenes Beskyttelse er en frivillig forening, der hovedsageligt finansieres af private fonde. Et netværk af frivillige i hele Danmark tager sig af redning af dyr, dyreambulancer og hjem til dyr. Mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse" er en forbrugervejledning af produkter med et højt dyrevelfærd. Fødevareproducenter bliver auditeret af Bureau Veritas, inden de er godkendt til at bruge mærket.

Lær mere om, hvordan du kan inkludere dyrevelfærd i din fremtidige strategi på Bureau Veritas’ 8th International Food Conference 2019, der afholdes den 7. november i København, og som behandler en række højaktuelle emner inden for temaet: ”Global bæredygtighed i en digital verden.”

Gå på opdagelse i programmet her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.187