23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den digitale vej til at blive førende inden for detailhandel til rejsende

"Den digitale vej til at blive førende inden for detailhandel til rejsende" af Mélanie Guilldou, Executive VP Foodservice Global, Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail er en global leder inden for detailhandel til rejsende og driver over 4.600 butikker på tværs af Travel Essentials, Duty Free & Fashion og Foodservice i lufthavne, jernbanestationer og andre koncessioner i 38 lande verden over. Det giver en årlig omsætning på EUR 4,9 mia. Foodservice dækker 1.000 forretninger, 120 lufthavne og 180 jernbane- og metrostationer i 22 lande, hvilket giver en årlig indtægt på EUR 1 mia. Lagardère Travel Retail er en del af Lagardère Group med en årlig omsætning på EUR 7,3 mia.

Lagardère Travel Retail har implementeret stærke innovative løsninger for at lette kunderejsen, men også den interne drift af Foodservice er digitaliseret, hvor fødevaressikkerheden dagligt kontrolleres ved hjælp af SAFEOPS, et nyt digitalt værktøj der skal hjælpe med at styre fødevaresikkerheden. Hele processen, fra levering af leverandør indtil det færdige produkt udleveres til forbrugeren, overvåges.

SAFEOPS, som udbydes af Bureau Veritas, gør det muligt at udføre let og hurtig daglig kontrol og konsolidere data i realtid. Ud over at spare tid, giver denne løsning medarbejdere mulighed for at spore, konsolidere og bruge data. Automatisk dataarkivering giver mulighed for mere pålidelig sporbarhed og hurtig identifikation af potentielle risici, så den korrigerende handling kan foregå så hurtigt som muligt. Efter en testfase i 2018, implementeres SAFEOPS i alle datterselskaber inden udgangen af ​​2019.

Eksterne audits udføres også af Bureau Veritas, der udfører hygiejnekontrol på to niveauer - lokalt og internationalt - af råvarer, færdige produkter og udstyr. 17 lande blev auditeret i Lagardère Travel Retail for fødevaresikkerhed og hygiejne i 2019.

Hør mere om virksomhedens digitale rejse på Bureau Veritas’ 8th International Food Conference 2019, der afholdes den 7. november i København, og som behandler en række højaktuelle emner inden for temaet: ”Global bæredygtighed i en digital verden.”

Se hele programmet her…

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093