23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skandinaviens største online-udvalg af bælge

På HI-messen præsenterer Betech en ny webshop, som byder på Skandinaviens største online udvalg af bælge til maskinindustri, transport og automation.

Internetbutikkens navn og adresse er betech.shop, rummer op mod 1.000 varianter af gummiskivebælge, cylindriske foldebælge, koniske foldebælge og enkeltfoldsbælge (manchetter).

Bælge benyttes som maskinbeskyttelse, hvor snavs og fremmedlegemer skal holdes ude af mekaniske systemer - og som beskyttelse af operatører og andre personer, der færdes i nærheden af bevægelige maskindele.

Det velkendte standardprogram af bælge fra Betech er blevet udvidet – og nu er det altså tilgængeligt for elektronisk indkøb. Begge dele er en god nyhed for værksteder og virksomheder, der jævnligt bruger én eller flere varianter af bælge og foretrækker standarddimensioner til konkurrencedygtige priser. På betech.shop hjælpes brugeren af en smart produktvælger, og genbestillinger foretages nemt fra brugerens konto”.

Kunder i Skandinavien og hele Østersøregionen kan benytte betech.shop, der understøtter fire sprog: Dansk, svensk, norsk og engelsk.

På HI-19 messen demonstreres betech.shop på stand M9630, hvor besøgende kan opnå messerabat til shoppen gældende for hele oktober måned.

Betech er specialist i pakninger, gummitætninger og funktionelle, polymer-baserede produkter. Bælge tilhører sidstnævnte kategori og med den nye online-løsning på betech.shop understreges virksomhedens stærke markedsposition.

Mere information om betech.shop og produkterne: Product Manager Brian Anker Krøll, tlf. 44858114, bak@betech.dk

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.047