23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Upper-tier kabelkvalitet

- dag-til-dag levering

Kunder inden for mange brancher er blevet meget forvænte med en udstrakt service og tilgængelighed fra deres leverandører. Det er dog måske ikke altid tilfældet for komponenter til industrien, men nye tider er bestemt på vej inden for industrisegmentet. Ønsket om en maksimal kvalitet til den mindst mulige pris har længe været blandt kardinalpunkterne for tekniske kunder – og kombinationen af kvalitet, tilgængelighed og prisoptimale produkter kan lyde som det umuliges kunst.

Men så alligevel ikke: Med inkluderingen af ERSE på Hans Følsgaard A/S’ program tilbyder de to virksomheder i fællesskab et program af styre- og signalkabler i en absolut upper-tier kvalitet, men til særdeles konkurrencedygtige priser. Samtidigt lagerfører Følsgaard hele programmet med dag-til-dag levering fra lageret i Køge.

Programmet af kabler henvender sig primært til tavle- og maskinbyggere, og programmet, der dækker litze-/multitrådskabler i tværsnit fra 0,34 til 2,5 kvadrat i kabler med mellem to og 25 ledere har den høje kvalitet, som især danske producenter af industrielt udstyr forventer. Gennem ERSEs optimerede produktion kan kvaliteten så også leveres til priser, der placerer sig under konkurrerende produkter.

Der er i dag mange producenter, som foretrækker halogen- eller PVC-fri kabler, og programmet dækker fuldt ud de krav. Men det er værd at pointere, at PVC faktisk er et glimrende materiale til mange slags applikationer, og man kan frit vælge PVC eller halogen til eller fra – også med henblik på eventuel prisoptimering af slutproduktet. Kablerne leveres typisk til spændinger op til 500V, hvilket typisk er de niveauer, som man opererer med inden for tavle- og maskinbygning.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.047