23948sdkhjf

Yderligere skærpelse af 10kg reglen i 2020?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Aircold leverer klimavenlige kølesystemer med Propan, CO2 eller HFO R124

Grundet klimatrusler vil den nuværende 10 kg regel for fyldning af HFC kølemiddel med stort sandsynlighed blive ændret i det nye år. 

Det forventes at Miljøministeriet vil sætte grænsen for nye anlæg med HFC kølemiddel fra 2020 til af være 5 ton CO2-ækvivilanter. Skærpelsen af fyldningsmængde af HFC 'er en del af processen i af udfase f-gasserne. 

Ændringer i 10kg reglen for HFC køleanlæg betyder at forbruget af HFC kølemiddel minimeres yderligere og alternativer som naturlige og fremtidssikre kølemidler er nødvendige i fremtidens kølesystemer! 

Aircold er klar til grøn omstilling og tilbyder derfor flere forskellige kølesystemer, som anvender naturlige og fremtidssikre kølemidler. Aircold tilbyder kølesystemer baseret på naturlige kølemidler som Propan R290, CO2 og det fremtidssikre kølemiddel HFO R1234, som i følge Miljøstyrelsen er lige så miljøvenligt som naturlige kølemidler. 

Aircold er eksperter i energieffektive og klimavenlige kølesystemer og kan levere miljørigtig køling til både små og store opgaver.

Læs mere om Aircold's grønne kølesystemer med naturlige og fremtidsikre kølemidler: 

www.aircold.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.133