23948sdkhjf

ACTEC har batterierne…. Også til robotindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af ACTEC A/S

I takt med at flere ting kan gøres ved hjælp af robotteknologi, stiger behovet også for stærke og driftssikre løsninger dertil. Her er batterierne er vigtig komponent i robotter, der skal kunne køre trådløst.

Vor tids applikationer stiller enorme krav til batterierne, og her er det meget vigtigt, at det er det helt rigtige match af batteri i forhold til applikationen.
ACTEC A/S har gennem næsten 30 års arbejde med batterier tilegnet sig stor viden, erfaringer og kompetencer indenfor batteriteknologi.
Baseret på en detaljeret gennemgang af applikationen samt relevant analysearbejde kan vi give en begrundet anbefaling til netop jeres batteriløsning.

Herefter kommer fasen med produktion og logistik, og her har vi hos ACTEC A/S produktion både i Kina og Danmark.

Således kan vi reagere hurtigt, men samtidig også imødekomme ønsket om lave produktionsomkostninger, således I som kunde står stærkest muligt.

Dertil kommer behovet for diverse certificeringer og godkendelser, som man måtte ønske at batteripakken skal enten opfylde eller have.

Vi kan således hjælpe med batteriløsningen helt fra analysefase til det færdige produkt.

Vi har allerede hjulpet en del virksomheder indenfor robotbranchen, og vi har også batterier på lager, således I kan komme hurtigt i gang.
Bl.a. kan vi nævne et stærkt batteri på 25,2v/27.6Ah/696Wh Li-ion med de ypperste celler fra Panasonic indbygget i plasthus med sikkerhedskredsløb og tilhørende oplader.
Plug’n’play løsning til omgående levering.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8711 9999 eller info@actec.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ACTEC A/S

Alsvej 5
8940 Randers SV
Danmark
ACTEC A/S

Send til en kollega

0.095