23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aggressiv kemi, høj temperatur og højt tryk. Hvad nu?

I fremtidens energiforsyning og råvareproduktion kan materialeudfordringer udgøre en væsentlig barriere for implementering af ny teknologi. Få testet dine materialer i realistisk miljø i FACT-Lab.

Fremtidens energiforsyning og råvareproduktion er et godt eksempel på, at materialeudfordringer kan udgøre en væsentlig barriere for implementering af ny teknologi. Det gælder f.eks. for produktion af biobrændstoffer, regenerering af plast, brintelektrolyse, biogas og geotermi, hvor de nye teknologier udsætter udstyret for stadigt mere aggressive kemiske miljøer, høje temperaturer og højt tryk.

Testfaciliteter, som kan vise at materialer og udstyr kan klare barske miljøer, er helt nødvendige, hvis danske virksomheder skal være med til at fremme implementeringen af de nye teknologier. Adgang til de rigtige testfaciliteter giver virksomhederne mulighed for at dokumentere nye produkter, undgå for dyre materialer og afdække risici.

Hos FORCE Technology prioriterer vi test og testfaciliteter højt. For eksempel kan vi i vores testlaboratorie, FACT-Lab, teste både materialer og udstyr i ekstreme miljøer.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.062