23948sdkhjf

E-kursus i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Nu kan elforsyningsvirksomhedens nye medarbejder nemt blive undervist i reglerne om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning – og ”gamle” medarbejdere kan få et brush-up.

Kurset ligger på Dansk Energis E-learningsportal og kan tilgås af den enkelte medarbejder præcis, når det passer vedkommende. Kurset er bygget op af følgende elementer:

  • Undervisning i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning
  • Cases der forklarer det gennemgåede med eksempler, hvor kursisten aktiveres
  • Test, hvor kursisten bliver testet i sin viden om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning. Hvis kursisten ikke består testen, får vedkommende mulighed for at tage testen igen, indtil den bestås.

Undervisningen i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning kommer bl.a. ind på hvilke faldgrupper man skal være opmærksom på i kommunikationen mellem netselskab og kunder samt hvilke oplysninger, der er særligt fordelagtige og som derfor ikke må videregives på en diskriminerende måde. Det skal bemærkes, at e-learningen ikke kan stå alene, men kan indgå som et element i undervisningen af medarbejdere om ikke-diskriminerende adfærd.

Den enkelte kursist kan gå tilbage til e-kurset så mange gange vedkommende har behov for det inden for licensperioden, som er på 12 måneder.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.121