23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimalt arbejdsmiljø og lave driftsomkostninger med procesventilationsanlæg

Et procesventilationsanlæg giver bedre arbejdsmiljø ved at opretholde en behagelig temperatur og kontinuerligt tilføre frisk luft samtidig med at den uønskede procesluft fra produktionsmaskinerne fjernes.

Technor har leveret komplet procesventilationsanlæg til et lokalt trykkeri som turn-key løsning:

Kunde: Skanem A/S
Virksomhedstype: Trykkeri
Anlægsbeskrivelse: Proces- og rumventilation med køleunit
Samlet kapacitet: 15.000 m³/h
Problem: Varmeafgivelse samt uønskede gasser fra produktionsmaskiner

Løsning: 
Technor har leveret et ventilationsanlæg med kapacitet på 15.000 m³ m/h for ventilation af produktionshal samt udsugning af procesluft fra trykkerimaskiner.
Der er monteret vandkøleanlæg på ca. 100 kW for levering af kølevand til ventilationsaggregat som sikrer en behagelig temperatur i produktionshallen for et optimalt arbejdsmiljø. Ventilationsanlægget varmegenvinder størstedelen af den udsugede luft. 

Ventilationsprincippet er fortrængningsventilation med fortrængningsarmaturer for optimalt luftflow i produktionshallen.

Styring af ventilation sker både via tryk grundet procesudsugningen fra maskinerne samt temperaturen i produktionshallen. Luftmængden og derved effektforbruget tilpasses hele tiden det aktuelle behov.

Skal Technor hjælpe dig og din virksomhed til et bedre arbejdsmiljø både internt og eksternt med optimale driftsomkostninger som følge, så er du velkommen til at kontakte os.

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.062