23948sdkhjf

DIS åbner afdeling i Sønderborg og inviterer til åbningsreception

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

Blandt andre innovative virksomheder i Videnspark Alsion i Sønderborg har vidensvirksomheden DIS åbnet ny afdeling.

Vidensvirksomheden DIS, der leverer tekniske totalløsninger, rådgivning og konsulentydelser til industrien i både ind- og udland, har åbnet afdeling i Sønderborg i Videnspark Alsion og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder.

- I Videnspark Alsion er vi blandt andre spændende innovative virksomheder og midt i et interessant universitetsmiljø. I DIS vil vi gerne være internationalt og lokalt repræsenteret, og jeg glæder mig til, at vi får sat et lokalt præg i det sønderjyske. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Både eksisterende men også potentielle nye kunder tager positivt imod nyheden om DIS’ tilstedeværelse i Sønderborg.

- Der er godt gang i udviklingen i Sønderjylland, og krav til både faglige kompetencer og en kort ”time to market” gør DIS til en interessant samarbejdspartner. DIS kan medvirke til at sikre kunderne effektivitet, agilitet og profitabilitet. Rekruttering af de rette kompetencer kan være en udfordring for virksomheder, og nogle virksomheder oplever spidsbelastningsperioder med eksempelvis sæsonudsving, projekter eller nye teknologier; en situation DIS kan hjælpe virksomhederne med at komme styrket igennem, siger Jesper Jacobsen, som er salgschef i DIS og en del af det lokale team på kontoret i Videnspark Alsion.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører, og ud over afdelingen i Sønderborg har virksomheden yderligere fem afdelinger i Danmark samt afdelinger i Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA og tæller nu 19 afdelinger på verdensplan.

Inviterer til åbningsreception
Den 21. juni 2019 inviterer DIS til åbningsreception, hvor blandt andre Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen byder DIS velkommen til Sønderjylland, og hvor Michael Gadeberg, direktør og grundlægger af DIS, giver et indblik i virksomheden.

DIS Sønderborg, adresse:
Alsion 2
6400 Sønderborg
87 38 74 50

Om DIS:
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er en international vidensvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien. DIS har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA og tæller nu 19 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

For yderligere information:
Sam Dehdar, afdelingsleder i DIS, 87 38 74 50

Foto:
Det lokale team i Sønderborg.
Fra venstre: Sales Manager Jesper Jacobsen, VP Sales & Marketing Michael Kousgaard Snerling og Engineering Manager Thomas Sørensen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.205