23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanner,

- hvor lysbomme ikke løser opgaven

SX5-B sikkerhedsscanneren er den perfekte løsning i industriapplikationer, hvor man skal beskytte folk mod kontakt til maskiner, men hvor bygningsstrukturen er for drilsk til lysbomme

Dansk industri er i stigende grad tilbøjelig til at bruge robotter og automatiserede løsninger, og det betyder i mange tilfælde, at operatører og medarbejdere i virksomhederne skal beskyttes mod kontakt til potentielt farlige maskiner. Lysbomme har i mange tilfælde været oplagt til formålet, men med de stadigt mere kompakte automationsløsninger indrettes bygningernes fysiske struktur ikke til robotter og maskiner i samme grad som tidligere. De bliver placeret, og så må celle- eller arealbeskyttelsen komme til senere. Det udfordrer i sagens natur de konventionelle lysbomme.

Det har fået Banner, som gennem Hans Følsgaard A/S’ leverer en række produkter til industrien, til at udvikle SX5-B sikkerhedsscanneren, som fuldstændigt bryder med den traditionelle beskyttelse med lysbomme. I stedet for det konventionelle lysgitter med en lineær, optisk forbindelse mellem sender og modtager i lysbommen, så genererer SX5-B sikkerhedsscanneren fra Banner et rundt sikkerhedsareal rundt om scanneren.

Interesseret så læs mere på vores hjemmesiden, hvor du også kan hente brochuren

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.031