23948sdkhjf

MultiAir laver effektiv og fleksibel udsugningsløsning til HP Byg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klimablock Herning ApS

HP Byg har til deres værksted fået en energirigtigt og fleksibel udsugningsløsningen hvor der er separat sækketømning således at træ og gips affald deles op.

MultiAir har netop installeret og leveret et komplet udsugningsanlæg til HP Byg i Aalborg. HP Byg er blandt Nordjyllands største bygningsentreprenører og har egenproduktion indenfor beton-, murer- og tømrer/snedker-området. I forbindelse med at HP Byg skulle have et nyt værksted havde de også brug for en ny udsugningsløsning. På grund af HP Bygs byggekompenenter har HP Byg brug for en udsugningsløsning, der kan dele gipsaffald og træaffald op. Så derfor er løsningen et sneglefilter med separat sækketømning for at dele gips og træaffald. Træaffaldet bliver opsamlet i en silo mens gipsaffaldet bliver opsamlet i en pose.

Løsningen inkluderer bl.a. også lokale udsugningstag ved arbejdsstationer, krydsveksler (erstatningsluft) og lavenergiventilator, som er direkte tilkoblet med selvrensende bagudbøjede
blade og aerodynamisk indtag, hvilket betyder høj virkningsgrad, rolig drift og et minimum af slidtage.

Dermed har HP Byg fået en energirigtigt og fleksibel løsningen, der er tilpasset lige det behov som de har. Kontakt MultiAir for at høre mere om de mange muligheder for udsugningsløsninger. Vi har helt sikkert også en løsning der passer lige til din virksomheds behov.

 MultiAir er specialister i at levere frisk luft til industrien, og hos os er i sikret det rigtige grundlag for at træffe den rette beslutning omkring jeres industri ventilation.
Ring på 97132500 eller skriv til os på info@multiair.dk - vores eksperter står klar!

MultiAir - vi leverer mere end varm luft.

Multiair/Klimablock ApS
Industrivænget 3, Lind
7400 Herning

9713 2500 | www.multiair.dk | info@multiair.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klimablock Herning ApS

Industrivænget 3, Lind
7400 Herning
Danmark
Klimablock Herning ApS

Send til en kollega

0.094