23948sdkhjf

Pettinaroli isoleringskapper til både gulvvarme og brugsvand!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Med Pettinarolis isoleringskapper type IS7035 undgår man et unødigt energitab. Isoleringskapperne fås i sæt til 4 afgreninger og så kan de bruges til både Pettinarolis gulvvarmefordelerrør 1" og 3/4" samt Pettinaroli brugsvandsfordelerrør CC50.

Isoleringskapperne sørger for en god og solid isolering af rørene så et energitab undgås; dermed opnås både en økonomisk gevinst samtidig med at kravene til isoleringsnormen overholdes.

Isoleringen IS7035 leveres á sæt med frem- og returløb til 4 afgreninger inklusiv 8 clips til lukning. Isoleringskapperne har tydelige markeringer for afskæring, så den nemt kan tilpasses det antal afgreninger, man har behov for. 

Læs mere om Pettinarolis IS7035 isoleringskapper>>

Isoleringskapperne kan både bruges til Pettinarolis gulvvarmefordelerrør 3/4" og 1" samt vores brugsvandsfordelerrør med en centerafstand på 50 mm. Du skal derfor ikke skaffe to typer isoleringskapper til gulvvarme og brugsvand. 

Se Pettinarolis brugsvandsfordelerrør CC50>>

Du kan også gøre brug af vores isoleringsboks type IS7037, hvis det blot er gulvvarmefordelerrør frem- og retur samt shunt, som skal isoleres.

Vis mig Pettinarolis isoleringsboks>>

Har du spørgsmål til vores forskellige isoleringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 6341 0900 eller mail info@pettinaroli.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.131