23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Draka Studio & Broadcast kabler

Billed- og lydtransmission med mindst mulig tab

De bedste studio og broadcast kabler er dem, som mindst påvirker produktionskvaliteten af lyd og billeder og sender det originale signal med det mindste tab. Vores kabelsortiment dækker alle behov, herunder:

• Højpræcise analoge og digitale 75-Ω videokabler
• Analoge og digitale multi-par lydkabler
• Robuste mikrofonkabler
• Lette kabler til højttalere, lys og lyd 
• Triax og Triflex kamerakabler

I dag skal billeder være af høj kvalitetsstandard. Derfor sikrer vores videokabler med lav impedans tolerance også perfekte betingelser for en optimal kombination mellem switcher og mixer såvel som mellem VTR og monitor.

For at muliggøre en realisering af optimal audiotransmission, har vi ligeledes udviklet en bred række digitale og analoge lydkabler, der sikrer en perfekt signaloverførsel. Vores analoge kabler er designet i overensstemmelse med ARD-specifikationerne og vores digitale lydkabler opfylder desuden AES / EBU standarder.

Kamerahold forsyner verden med øjeblikke fra sport, kultur og politik. Kameraer benyttes også til omfattende filmproduktioner i studier. De benyttede kamerakabler bestemmer kvaliteten af disse optagelser og efterfølgende afspilning. For at udnytte de anvendte kameraers fulde funktioner, tilbyder vi en række højtydende kamerakabler.

Se all vores studio og broadcast kabler på vores danske hjemmeside.

Download vores komplette produktkatalog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.031