23948sdkhjf

Nye WAGO TOPJOB® S-funktionsklemmer med betjeningsknap

| Medlemsnyhed | Indrykket af WAGO Denmark A/S

WAGO's skilleklemmer til test og måling muliggør driftsikker fra-/tilkobling af strømkredsen strømkredsløbstilslutning ved hjælp af en integreret brydepal afbrydersplit eller et separat skillestik.

Industrien ændres med et tryk på en knap. WAGO´s  tilbyder nu trykaktiveredefunktionsklemmer tilbydes nu med en betjeningsknap, som en naturlig udvidelse , der er udviklet på baggrund af de succesrige TOPJOB® S gennemgangsklemmer ligeledes skinnemonterede klemmer med trykknap.
Disse nye klemmer gør det muligt for brugerne at drage fordel af den intuitive betjening simple trykknap på tværs af hele klemmesamlingen klemrækken.

De nye skille-/test- og sikringsklemmer til 2,5 mm2 (14 AWG) ledere inkluderer WAGO's industriafprøvede Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi, og muliggør hurtig tilslutning af entrådede og fleksible ledere med terminalrør ved blot at trykke den din ind i klemmen uden brug af værktøj. enhedenDerudover er de enkle og lette at betjene - den orange farve fremhæver trykknapperne. Ethvert almindeligt værktøj kan anvendes til at åbne klemmeenheden via trykknappen.

WAGO's skilleklemmer til test og måling muliggør driftsikker fra-/tilkobling af strømkredsen strømkredsløbstilslutning ved hjælp af en integreret brydepal afbrydersplit eller et separat skillestik. Både afbryderpal ersplit og skillestik giver visuel bekræftelse på koblingsstatussen via , og disse klemmer fra andre ved deres meget tydelige orange farve.

WAGO's TOPJOB® S-sikringsklemmer forhindrer skader på enheder og systemer grundet kortslutninger eller overbelastning, og de omfatter varianter til både glassikringer og mini fladsikringer. -automatiske afbrydersplitter. Udløste Sprængte sikringer kan let og sikkert udskiftes - ad et hurtigt kig på LED-indikatoren for sprængte sikringer er alt, der kræves for at finde fejlen. Der kan også fås en lang række lasker sammenkobling af potentialer.til sikre og økonomiske kredsløbsbehov Dette skinnemonterede rækkeklemmesystem deler tilbehør kan bruges sammen med det samme WAGO-tilbehør som med det værktøjsbetjente TOPJOB® S materiel. -funktionsklemmer.

Tilgængelig: Nu

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for fjedertilslutningsteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

www.wago.com

 

---------------------------------------------------

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WAGO Denmark A/S

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
WAGO Denmark A/S

Send til en kollega

0.115