23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EXFO lancerer Optical XplorerTM

– verdens første optiske fiber multimeter

Med Optical Xplorer lancerer EXFO et ”plug and play” produkt, som er let at anvende i marken og som hurtigt giver vigtige oplysninger om installationen. En test kræver ingen opsætning, Optical Xplorer er intelligent og skal blot tilsluttes installationen for at starte målingen.

Udfylder tomrummet mellem powermeter og OTDR
Optical Xplorer placerer sig i hullet mellem instrumenter som helt basale lyskilder og powermetre og de mere avancerede OTDR’er. En tester der på 3 sekunder fra den ene ende af installationen kan måle tab (dB), power (dBm), fiberlængde og ORL.

Både en BASIC og en PRO version vil være tilgængelige – begge versioner kan enten være til installation (1310/1550nm) eller maintenance/vedligeholdelse (1650nm). Med en PRO version er der også mulighed for Link Mapper og det er muligt selv at skifte konnektor med den nye patenterede Click-Out ™ Connector.

Click-Out ™ Connector gør at teknikeren selv kan skifte en ødelagt/slidt konnektor i udstyret og dermed ikke skal sende sin Optical Xplorer til et servicecenter og undvære sit grej.

Der er 3 års garanti på Optical Xplorer og der kræves ingen kalibrering da den leveres med Lifetime Calibration.

 
HF har allerede demoenheder på vej til Danmark
Vi har allerede sikret os et par demoenheder og regner med at kunne demonstrere disse i juli og fremadrettet – stay tuned!

 

 

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.035