23948sdkhjf

Vi sætter lige nu fokus på støj

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

- og tilbyder den støjsvage Pro One blæsepistol med 40% rabat i en begrænset periode

Vi taler ofte om behovet for at forhindre støj på arbejdspladsen, men hvorfor?


Mange arbejdspladser er i dag alt for støjende, men støj og høje lydniveauer kan forårsage høretab og tinnitus blandt medarbejderne.


Høretab kan ikke helbredes, og de mennesker, der bliver ramt, skal leve med konsekvenserne i resten af deres liv. Støj er ofte anerkendt som et af vores største arbejdsmiljøproblemer.

Man siger normalt, at støj påvirker os på tre måder:

 1. Psykologisk:

  Støj kan ofte opfattes som psykisk udmattende og distraherende. Dette påvirker medarbejderen negativt og kan også nedsætte arbejdskapaciteten og ydeevnen.

 2. Maskering:

  Støj kan også maskere andre lyde, hvilket gør det sværere for medarbejderen at opfatte andre lyde, som for eksempel advarselssignaler. Dette vil øge risikoen for arbejdsskader.

 3. Fysisk:
  En person, der udsættes for kraftig støj gentagne gange, vil ikke kun risikere høreskader og tinnitus, men støj kan også påvirke kroppen på andre måder. Støj kan for eksempel øge blodtrykket, ændre vejrtrækningen og ændre mavesyreproduktionen. Dette vil have en negativ indvirkning på blodcirkulationen, søvn og fordøjelse, som kan føre til hovedpine, sygdom, spændinger og både fysisk og psykologisk træthed. Alle disse symptomer kan føre til nedsat opmærksomhed.


Et godt arbejdsmiljø er derfor ikke kun godt for medarbejderen, men også for arbejdsgiveren,
der får en mere effektiv og sundere arbejdsstyrke.

Hvad kan man gøre for at nedbringe støjniveauet?
Vi tilbyder en bred vifte af sikre blæsepistoler fra Silvent med høj styrke og lavt støjniveau. For at vælge den rette og optimale løsning, skal man tage nogle valg:

 • Blæsekraft

  Det er yderst vigtigt at vælge den rigtige blæsekraft, da man ikke vil være i stand til at udføre opgaven med en for lav kraft mens en overdimensioneret kraft ikke sikrer optimal anvendelse af Silvents teknologi.
 • Blæse mønster

  Alt afhængig af hvilken type opgave dysen skal udføre, vælges en af de følgende blæsemønstre: flad, bred, koncentreret, laval eller atypiske som f.eks. tilbageblæsning, spredt m.m.
 • Materiale

  Valget af dysemateriale afgøres af arbejdsmiljøets temperatur, graden af slidtage som dysen udsættes for, korrosion o.lign.: zink ved lave temperaturer, rustfrit stål, atypiske som f.eks. PEEK

Pro One kampagne - spar 40% på blæsepistolen indtil 20. juni 2019
Læs mere om konsekvenserne af støj på arbejdspladsen og bestil Pro One med rabat via linket herunder. www.avsdanmark.dk/pro-one

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094