23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overvåg din fiberstrækning

24/7

Med EXFO’s løsning til Fibermonitorering kan du overvåge dine fiberstrækninger og identificere både fejl og andre aktiviteter - i samme sekund det sker - 24/7.

Hvad er Fibermonitorering?
EXFO’s FiberGuardian fibermonitorering består af en intelligent OTDR monteret centralt i fibernettet, som konstant står og måler på de kritiske fiberstrækninger. I tilfælde af minimale ændringer på strækningen forårsaget af et klemt patchkabel, beskidte konnektorer, eller i yderste konsekvens et fiberbrud, vil systemet give en alarm med eksakte koordinater for placeringen.

FiberGuardian har adskillige porte, så der kan måles i mange forskellige retninger med den samme enhed. Evt. kan systemet kombineres med optiske switche ude i nettet, så dækningen af fibernettet bliver total.

Self Learning:
Ved etablering af FiberGuardian, vil enheden gennemgå en learning-proces, på nogle få timer, hvorefter grænseværdier automatisk bliver sat op. Herefter er systemet aktiveret og vil alarmere på SMS, E-mail eller SNMP hvis problemer opstår.

OTDR’en kan teste op til 170 km på en dedikeret fiber (typisk 1550 nm) eller på en fiber, hvor der allerede er trafik. (typisk 1650 nm)

Version 2.0 - nu med sensorer - 100% passivt
På den selvsamme fiber er det også muligt at montere sensorer til overvågning af aktiviteter på strækningen. Dette kan være åbning af en brønd, et skab eller oversvømmelser/vandindtrængning - helt passivt!

Sensorerne monteres eks. på indersiden af en brønd. Ved aktivering vil systemet straks give indikation til systemet om at nogen har åbnet låget og der er aktivitet i brønden. Eksisterende løsninger til detektering af brøndaktivitet på markedet kræver udover sensoren også eks. et aktivt modem (DPRS eller 3G) som skal vedligeholdes med eks. batteriskift. Derudover kan senderen ”jammes”, så kommunikation/alarmering er umulig.

Sensorerne fra EXFO er tilmed udstyret med en mekanisk tidsforsinkelse, så sensoren ikke uden videre kan ”deaktiveres” efter indtrængning.

Har du spørgsmål eller behov for mere information, så kontakt os. 

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.063