23948sdkhjf

Gråkjær opfører nyt domicil til World Translation A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gråkjær A/S

Gråkjær har indgået aftale med Høgh Erhverv om opførelse af ny administration til Gazellevirksomheden World Translation.

World Translation, der er en oversættervirksomhed for eksportvirksomheder, vækster kraftigt. Alene i 2018 ansatte de yderligere 13 medarbejdere. Det har gjort deres nuværende lokaler i Aarhus for små, så derfor har de nu valgt at flytte i helt nye lokaler. Høgh Erhverv er ejer og bygherre på det nye domicil, som opføres af Gråkjær Erhverv A/S.

Plads til fortsat vækst

World Translations nye domicil bliver på 1.300 m2, så der bliver god kontorplads til virksomhedens 45 medarbejdere – og plads til fortsat vækst. Domicilet opføres i betonelementer og kommer til at ligge i Tilst. Byggeriet går i gang med det samme og skal stå færdigt til februar 2020.

World Translation, der oversætter til 65 forskellige målsprog for kunder i over 30 lande, har siden 2005 flere gange vundet Børsens Gazellepris som en virksomhed i stor vækst. I 2018 vandt de desuden den dansk-tyske erhvervspris. Tyskland er det største marked, med 63 % af den samlede omsætning.

Bag bygherren Høgh Erhverv står Mads Høgh, der gennem en årrække har udviklet og udlejet erhvervsejendomme i Aarhus og omegn. Gråkjær har tidligere opført flere erhvervslejemål i samarbejde med Mads Høgh. Blandt andet AH Diagnostics, der også ligger i Tilst, ganske tæt på, hvor World Translation kommer til at ligge.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gråkjær A/S

Fabersvej 15
7500 Holstebro
Danmark
Gråkjær A/S

Billeder & videoer

Gråkjær opfører World Translations nye domicil i Tilst

Send til en kollega

0.066